Фан клуб - РК Вардар

Хахаха, ова е некоја мучка на Столе судејќи по првиот коментар...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::pos::pos::pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1396447085][/DOUBLEPOST]Натпреварот Металург-Кил, ќе се одигра во СЦ „Борис Трајковски“, со почеток во 18:30 часот.

Вардар својот дуел во Германија против Флензбург на 21.април ќе го започне во 19:15 часот.

Реваншот во Кил, најверојатно ќе се игра во недела на 27.април, со почеток во 14:15 часот. крај/мф/нц

И пак не кажуваат кој датум игра Вардар....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Последно уредено:
Хахаха, ова е некоја мучка на Столе судејќи по првиот коментар...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::pos::pos::pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1396447085][/DOUBLEPOST]Натпреварот Металург-Кил, ќе се одигра во СЦ „Борис Трајковски“, со почеток во 18:30 часот.

Вардар својот дуел во Германија против Флензбург на 21.април ќе го започне во 19:15 часот.

Реваншот во Кил, најверојатно ќе се игра во недела на 27.април, со почеток во 14:15 часот. крај/мф/нц

И пак не кажуваат кој датум игра Вардар....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ja ti garantiram 101% e tocno toa spored prviot komentar :D

На 26 април сабота во 17:00 :)

Кога ли ќе биде дуелов од Македонска лига.
Може да испадне да биде дури и пред завршницава од СЕХА :confused:
Нели ждребката ја правеа т.ш. не местеа ние да играме во последно коло, а ги влечеа само местата на другите? :confused:

Тооооооооооооооооооооо Цецоооооооооооо!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Шо пие форум???????????:pipi::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
За тебе ќе резервираме место карта за у сала, една авионска до каде сакаш, па фино лепо да си се провозиш уште еднаш по облаците :D

За тебе ќе резервираме место карта за у сала, една авионска до каде сакаш, па фино лепо да си се провозиш уште еднаш по облаците :D
Е да беееее! Јас тука за џабе ли се радувам... На 27ми патувам иначе!:P:P:P:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Кога ќе се прави кафана, имаш една ракија од мене!:icon_mrgr:

Е да беееее! Јас тука за џабе ли се радувам... На 27ми патувам иначе!:P:P:P:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Patuvaj ti kolku sakas, na 26ti rodenden mi e mene :D Kakov den ke bide lelele :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1396478879][/DOUBLEPOST]

Patuvaj ti kolku sakas, na 26ti rodenden mi e mene :D Kakov den ke bide lelele :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Сељачки ми е она Најдоброто од Македонија :)
Некој свесно, некој подсвесно, битно сите знаат дека сме најдоброто од МК :D и нема потреба да се такмичат со ќелешите од автокоманда на кој му е поголем. Они Бекстејџ во кои Металург се прикажува како Најдоброто, ние автобуси на кои има натпис Најдоброто. Сељачка работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom