Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I jas imam kokoskini gradi,kako pomal idev po bolnici,nosev edno aparatce ali nisto,nemam problem so toa...Дечки имам кокошкини гради. Потчно на деснава града ми е излезена коска не е премногу голема...Совет некој??? Некој вежби тоа да се излечи?
Pectus carinatum (oва на сликата е поизразен случај за демонстрација)Какви се тие кокошкини гради ?
Preizrazeno e ovde na slikava...
каде живееш?Дечки имам кокошкини гради. Потчно на деснава града ми е излезена коска не е премногу голема...Совет некој??? Некој вежби тоа да се излечи?
Ти се зголемува испакнувањето на коските или градите?При трчање, при играње фудбал понекогаш боли сега не многу али боли....Иначе почнав со вежбање на скелекови, одам во теретана вежбам на справи за гради со надеж дека ќе се исполни се тоа и ќе исчезне. Но ми се чини дека нема корист и дека како повеќе да ми се зголемува...Можно ли е зголемување од вежбите???
[DOUBLEPOST=1399755175][/DOUBLEPOST]И дали може да се среди тоа целосно бидејќи како што кажав деснава страна коската ми е малце испакната....дали може да се среди тоа целосно со вежби, склекови и др???