- Член од
- 15 март 2013
- Мислења
- 960
- Поени од реакции
- 633
Супер се!Мене ова ми е веќе сигурно 10 паковање.Мана барем она што јас имам приметено е дека не лепат секогаш на лоша кинеска внатрешна гума.НО доколку се од типот на швалбе максис,кенда,hutchison,(кај мене се овие)и досега ме нема изневерено.Веројатно фаќаат и на други квалитетни гуми.Јас имам пробано на горните 4 и никогаш сум немал проблем.Имав на почетокот кога половина не ми фаќаат или не држеа,но отпосле го дознав трикот и ми лепат супер.Предност голема кај TopeeK(Или како и да се пишуваше) е тоа што паковањето е мало и многу заштедува простор,лепењето е брзо(ова можеби и број 1 за мене бидејќи во минатото мака мачев со лепење)Ги имаш пробано?
Сакав и јас да земам од тие на Топек да сменам малку стандард лепење ама се предомислив кога прочитав по интернетов дека не се толку добри.
Ако ги имаш тестирано и ги бива може и јас да им дадам шанса.
Инаку јас лепак од бувљак си купувам 30-50 денари мало зелено- бело тубиче, незнам точно името како беше, си лепи супер и држи екстра.
Инаку читав на форум неколку статии и имаше и лоши коментари.Но со правилно лепење и поквалитетена гума не верувам дека ќе ти биде проблем.
Значи инвестирај во добра внатрешна гума.(кај мајка ми ставив кенда од 220-250 денари и си лепни супер.
Наместо да чекаш по пола саат да се лепи,па да му ставам стеги,па дали ќе држи дали не итн.
Мој совет ти е да пробаш.
ГО повелекувам мојот збор даден во минатиот пост дека подобри нема.
Можеби и да има,но не сум имал прилика да користам.
Инаку како за илустрација.Купив пумпа од истата марка и за нецел месец се расипа.