Што најмногу преферирате да фотографирате и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата StayVoice
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 март 2014
Мислења
82
Поени од реакции
46
Јас лично,највеќе сакам да фотографирам луѓе :LOL:

Последно уредено:
кафиња - затоа што тоа сакам да го фотографирам.

Јас лично,највеќе сакам да фотографирам луѓе :LOL:

Наместо највеќе да сакаш да фотографираш, прво седни и научи ги основите на мајчиниот јазик.

Секој на почеток фотографира се и сешто, улица, поглед од прозор од станот, кучиња, мачиња, цвеќе, штипка на балкун, портрети на приатели, дрва во парк.... до колку во него се разбукта фотографска душа која тлее - најверојатно ќе се орјентира кон неколку негови омилени теми. Така и јас почнав и денес ми е најомилена улична фотографија, настани концерти по клубови, обични луѓе на улица.... и други теми фоткам а најмалце ме привлекуваат пејсажи и природа.

Наместо највеќе да сакаш да фотографираш, прво седни и научи ги основите на мајчиниот јазик.
Тоа воопшто не е твој проблем,ако даваш одговор дади одговор,ако не ГИТЛА :pos:

Тоа воопшто не е твој проблем,ако даваш одговор дади одговор,ако не ГИТЛА :pos:

Tвојата елементарна неписменост е само твој проблем, но кога ќе отвориш тема на форум, боде очи и ги иритира и другите. А за гитла, освен што си неписмена, гледам дека родителите не завршиле голема работа кај тебе.

Нема што јас и ти да се објаснуваме :)

@Ставрогин @StayVoice го корегирав насловот на темата нема потреба околу тоа да се расправате
Фино од твоја страна :LOL:
Но,што се однесува до мене не го гледам тоа како расправија,не си го оптеретувам мозокот со неговите коментари :)

Еве прва прилика да поделам казни и опомени, да не се појавевте вие двајца ќе требаше да му платам на некој да дојде на фотографија и прави неред за да си го заработам чесно лебот модераторски
Фала ви, ова многу ми значи!

Еве прва прилика да поделам казни и опомени, да не се појавевте вие двајца ќе требаше да му платам на некој да дојде на фотографија и прави неред за да си го зара
Фала ви, ова многу ми значи!

За ова ќе частиш пијачка во Порта.

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom