Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
[zEUs];1845924 напиша:
Моем да замислим :pos: :pos: :pos:
Немоеш хаха.А иначе шо пропуштивте вие у Суботата не сте свесни. Слзе пропуштивте невидени од страна на мене и душе мислим плачење невидено ка нарокани да смо биле на нешо.:pos2:

Немоеш хаха.А иначе шо пропуштивте вие у Суботата не сте свесни. Слзе пропуштивте невидени од страна на мене и душе мислим плачење невидено ка нарокани да смо биле на нешо.:pos2:

Абе па требаше да дојдема ама испадна нешо .... :toe: и мене ми е криво зш не дојдовмо :jaj: е тоа баш моем да го замислим како било :pos:

[zEUs];1846668 напиша:
Абе па требаше да дојдема ама испадна нешо .... :toe: и мене ми е криво зш не дојдовмо :jaj: е тоа баш моем да го замислим како било :pos:
ај сеа наредно у ајдучко изглеа ќе идемо со гитарче у позадина и ќе кажуемо вицоој и приказни! :pos2::pos2:да доеш!

ај сеа наредно у ајдучко изглеа ќе идемо со гитарче у позадина и ќе кажуемо вицоој и приказни! :pos2::pos2:да доеш!

Ај обавезно ќе доем :vozbud: ае ја ќе ви кажуем нешо со Чак Норис :pos: :pos: :pos:

Ај вие двајца најдите си гитарче и соба у хотел, па тамо прајте си муабет :pos2:

svetilka-lasten-produkt.gif

:pos:

Абе да не беше Никола Тесла шо би праеле, би играле сони на... :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom