leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Среќа не си еден лик кој пишува од сто јузери и сам со себе си прави муабетмене да ме ставеше вака јавно те тужев сместа.
Среќа не си еден лик кој пишува од сто јузери и сам со себе си прави муабетмене да ме ставеше вака јавно те тужев сместа.
чуј, виз-ер има ефтини летови, така да може и да ја кандисаме ако бидеме упорниЈас па реков леандра се пријавила за искачанка, темава ќе рипнеше за 20тина страни денеска
а кој овдека има 100 јузери?Среќа не си еден лик кој пишува од сто јузери и сам со себе си прави муабет
Мартин не глуми. Обрати се за помош, забегуваш дете многу. Иди додека е време да не биде касно после.а кој овдека има 100 јузери?
Zavrsuvam so kol bas u sabota pa zs da ne@wiksa субота?
АЈмо народе, кој е за или против
well me too, два комада иам сабота...Zavrsuvam so kol bas u sabota pa zs da ne
Sent from my Nokia 3310
ајриш??? билијард? дамаскус на наргиле? .................. ајде, дајте идеи.well me too, два комада иам сабота...
и дај не пиши веќе од нокиата
е ајде тогаш. организирај.И јас сум за пијанка, у кафана по можност
Би се нафатил да организирам, но навистина неможам . Колоквиумскава недела ми се сведува на читална и дома, последниот колоквиум ми завршува во сабота во 4 попладне . Така што се пред тоа навистина незнам дали би можел успешно да го изорганизирам . :/