Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Што и да планирате, рачунајте ме, само да не е четврток неделава. Пишете ми само ден пред тоа, да знам да се организирам. :)[DOUBLEPOST=1395187361][/DOUBLEPOST] Не ме сфаќај погрешно али сум договорен више одамна четвртоков, да не мислиш дека ти идам контра or so :X3:
Ако више се договорите за четврток и им одговара на сите тоа, ондак терајте како и да е.
Само ако ми направиш два три трика, ама онака, мајнд блоун сакам да се чувствувам ... :)

Абе а да му текнеше на некој да организира собиранка по колоквиумска на ФИНКИ зашто ние у сабота почињаме и до наредна сабота полагам секој ден освен недела и среда.
Дајте бар за нареден викенд нека биде.

Абе а да му текнеше на некој да организира собиранка по колоквиумска на ФИНКИ зашто ние у сабота почињаме и до наредна сабота полагам секој ден освен недела и среда.
i almost forgot that... :( зашо мораше да ме потсетиш? :D поубав ми беше животот кога прееска не ми беше јасно зошто учам за колоквиуми :D

Абе не значи ако се собереме оваа недела и толку, никогаш повеќе... После колоквиумска ќе одиме пак. :)

Абе не значи ако се собереме оваа недела и толку, никогаш повеќе... После колоквиумска ќе одиме пак. :)
slusnato mn pati nikogas videno

Sent from my Nokia 3310

мене да ме ставеше вака јавно те тужев сместа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom