Li Adi je od nedavno član odbrambene postave Crvene zvezde, koja je u subotu poražena u 139. "večitom derbiju". Partizan je golom Moreire pobedio, a kao što je i očekivano niko u Zvezdi nije bio zadovoljan, pa ni defanzivac iz Gane.
- Kad sam video atmosferu navijača i kako nas bodre, zaista sam imao veliko zadovoljstvo da odigram utakmicu i tako je i bilo. Prijalo mi je, ali na kraju sam morao da budem tužan jer smo izgubili - kazao je za klupski sajt Adi, naglasivši grešku koja je bila uzrok poraza.
- Utakmica je nekako bila spora, imao sam utisak da golova ne bi bilo da nismo mi pogrešili. Zato mi je poraz glup, ali i to je fudbal. Žao mi je zbog navijača koji nas zaista super bodre i uvek su tu. Meni je čast što igram u Zvezdi, i nadam se da ćemo pobediti na sledećoj utakmici. Svakog protivnika poštujem,
ali meni zaista nije bilo posebno teško protiv napadača protivničkog tima. Da nije bilo greške, ne bismo primili gol, ali to je fudbal. Izgubili smo i idemo dalje, a rivalu čestitamo - zaključio je Adi.
Li Adi e car bre si gi klade vo dzebut i dvujcata napagaci na Patlidzan, a Kleo, dobar e samo za vo srpskata liga, so dvujca salam odbranbeni igrajaci i sa gube aftomatski, a bez nego nisto nema ni od Patlidzan. Nego kak i da e cestito nek im e pobedata spored mene ne e zasluzana i najrealno bi bilo da zavrse 0-0 ili 1-1, ali kak i dae idemo dajle, prvo borac pa posle Hajduk pa zdravje i zivot na zima uste nekolko salam igraci i na prolet da gi demolirme na sred JNA.