Кои сте на табела?Uste ednas sred skopje vs "gordosta na makedonija" kako da igravme vo nasiot stadion..
Ova sezona SHKENDIJA-vardar 3:0, vardar-SHKENDIJA 0:0 , vardar-SHKENDIJA 1:2
dominacijaaaaaaaaaaa!!!
raduvajte se na pobedi 6-1 namesteni .
8миКои сте на табела?
Јас чув дека и едно време ечеше мртов шииптар добар шииптар8ми
Ечеше Беса Бес на Филип 2
Вака така ни стана пациенти Вардар![]()
Се влажните на Вардар ?8ми
Ечеше Беса Бес на Филип 2
Вака така ни стана пациенти Вардар![]()
Сите сме за Вардар ама на стадион не немаСе влажните на Вардар ?
За нив победа против Вардар е исто како за нас да елиминираме некого во квалификации за ЛШСе влажните на Вардар ?
Не дупи, од овие што ги наброја имаме подобар составГо шокиравме Хамбург
Поразот од вас горе-доле беше очекуван.
И не само од вас, ретко кој очекува да победиме во мнечевите со Шкендија, Работнички, Турново, Металург, па и Пелистер...
Ок, пазете се сега. Една победа и летнавте во облаците, небаре станавте шампиони. Гледајте си го вашиот двор, сеуште сте во зона на испаѓање од прва лига !Сите сме за Вардар ама на стадион не нема![]()
Не сме. Победата ја посакувавме за колку толку да надоместиме за игубените бодови против Еуромилк а особено против Ренова. А има подобар начин тоа да го правиш победувајќи го шампионот на свој терен. Кога во Тетово против Шкендија ќе дојдат фанови на Вардар во сопствена режија и ќе ечат на стадион нивни песни тогаш може да праиме муабет. Дотогаш бидете поздравени најјакиОк, пазете се сега. Една победа и летнавте во облаците, небаре станавте шампиони. Гледајте си го вашиот двор, сеуште сте во зона на испаѓање од прва лига !![]()
Излеговме од зоната за испаѓањеОк, пазете се сега. Една победа и летнавте во облаците, небаре станавте шампиони. Гледајте си го вашиот двор, сеуште сте во зона на испаѓање од прва лига !![]()
Кога ќе отворите една трибина за нас ќе дојдемежКога во Тетово против Шкендија ќе дојдат фанови на Вардар во сопствена режија и ќе ечат на стадион нивни песни тогаш може да праиме муабет. Дотогаш бидете поздравени најјаки