UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па затоа одговорив дека е сличен како Ди Мариа а овде некои и ретардиран ме напраја
Добро, Ди Марија е од годинава игра на позиција која е поистакната за работникот. Од секогаш бил оној кој врши пресинг, трча покрива, а во исто време од годинава има задача и да ја креира играта со Модрич и Алонсо. Разликата е во тоа што Руни е задолжен и за голови да постигнува. Сличноста им е дека се разновидни играчи и може да играат повеќе улоги во тимот и со тоа имаат предност во изборот на тренерот. Предноста на Руни е што неговата позиција вика дека по природа не би требало да е играч кој е работник на теренот, а тој тоа го поседува. Вакви играчи многу вредат за тимот.

Ај браво го заебавте Џони и сеа нека си иде....

Што е па страшно ако по негово мислење Руни не е светска класа играч...Немора сите исти представи за работите да имаме.

И мене може Меси ми е подобар како играч од некои си мои субјективни причини па тоа незначи дека Роналдо е помалку добар играч на пример...

Затоа се вика форум местово...
Ама друже тебе Меси не те заебава на спортска оваа година. :sneaky:
И тоа треба да се има во предвид. :D

Ти улав си што споредваш?..Балето е ѕверотина од играч и страшен индивидуалец каде можи да издрибла 3-4 играчи и да постигни ефективен гол и ја заслужува таа плата што ја има бидејќи е константен и секој натпревар го игра ѕверски ..Руни е сосема спротивен играч каде можи да игра на повеќе позиции но не е некаков индивидуалец каде се плашат противничките фудбалери или пак можи да направи индивидуален потег..тој е корисен за екипата нешто слично како Ди Мариа во Мадрид..Руни е добар играч но ете и Станкович даде гол(два) од центар па зошто никој него не го спомна како класа играч?..или во Интер играше па немаше толкава медиумска фама околу него како што има во Англија па пу пу не важи
tesko na tvoite deca koga ke te prasaat da im objasnis sto e fudbal. (n)

И после ние баварците најмногу сме рипале тука како мајмуни на банана ако некој нешто пише лошо против Баерн. :icon_lol:

И после ние баварците најмногу сме рипале тука како мајмуни на банана ако некој нешто пише лошо против Баерн. :icon_lol:
article-2506892-1964C8F300000578-720_634x423.jpg

Иначе ако добро пресметав Руни зема околу 18 милиони евра годишно, а Бејл зема 7 милиони(ама ваљда за цената по која е купен прајте муабет)

Глупо ми е вака што изигравам полицаец по втор пат ама мора да се знаат бројките :P

Отворена е тема со наслов "Вејн Руни и автомеханика". Секој што мисли дека заслужил и е психички способен да биде дел од нашето уметничко катче, нека повели. Нашето ателје се наоѓа во подфорумот "Философија и психологија". Поздрав, фала и кај вас.

Отворена е тема со наслов "Вејн Руни и автомеханика". Секој што мисли дека заслужил и е психички способен да биде дел од нашето уметничко катче, нека повели. Нашето ателје се наоѓа во подфорумот "Философија и психологија". Поздрав, фала и кај вас.
hipster

Иначе ако добро пресметав Руни зема околу 18 милиони евра годишно, а Бејл зема 7 милиони(ама ваљда за цената по која е купен прајте муабет)

Глупо ми е вака што изигравам полицаец по втор пат ама мора да се знаат бројките :P
Мора да си нешто грешка, не е можно Бејл да зема само 7 милиони.

Според мене Борусија Манчестер Атлетико и Парис ќе паднат. Јасна е победата на Баерн и годинава.

Последно уредено:
Не е грешка Роналдо е најплатен со 16 милиони а Бејл e втор со 7 милиони
Друже да не се 13 случајно? 6 земаше последната година во Тотенхем. И викаш дека е втор. Сигурен сум дека Рамос, Касињас и Алонсо не земаат под 7м така да ми нема логика Бејл да зема 7. Згора на се Карло зема 7м годишна плата кај вас. :)

Друже да не се 13 случајно? 6 земаше последната година во Тотенхем. И викаш дека е втор. Сигурен сум дека Рамос, Касињас и Алонсо не земаат под 7м така да ми нема логика Бејл да зема 7. Згора на се Карло зема 7м годишна плата кај вас. :)

не не 100% е вака, Касиљас зема 6 милиони иначе, Рамос 5 а Алонсо 4. Карло зема 12-13 мислам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom