Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.884
- Поени од реакции
- 21.816
леле 37 за овој исончаниов башка дефанзивен мидфилдер .. очигледно мојс планира да игра бункер од следната сезона

леле 37 за овој исончаниов башка дефанзивен мидфилдер .. очигледно мојс планира да игра бункер од следната сезона
Не значи дека ако земе дмф дека ќе играме бункер наредната сезона еве за споредба и Сити лани плати слична сума за Фернандињо кој е дмф, а и Баерн пред све сезони за Хави Мартинез кој исто така е дефанзивен мидфилдер и дали тие играа бункер? Па Керик наредната сезона ќе има 33 години сигурно не очекуваш тој да игра 40+ натправари наредната сезона. Ова ќе ни биде првиот трансфер за новата сезона според мене зошто до сега наши скаути 15 пати беа на натправарите на Спортинг да го следат. Еве скаут репорт од скај за Карваљо.леле 37 за овој исончаниов башка дефанзивен мидфилдер .. очигледно мојс планира да игра бункер од следната сезона![]()
значи муабетот ми беше дека нешто што фали во тимот и тоа повторно се игнорира ... флечер керик фелаини ... ете и џонс игра таму .... нека се фокусураат на нешто што на тимов му фали задниве 5-6 години а тоа е играч кој ќе ја организира играта во средина. кога некој купуваш за 37 милиони прво на памет што ми паѓа е дека тој играч мора да игра прв состав ( сигурно не го купува за да игра со младинците ) ... а што ќе прави со фелаини керик и флечер во средина уште еден DM освен бункер. Купуваме играчи на чија позиција сме најпокриени ... треба играчи кој ќе ги заменат видич рио евра ... треба креативни играчи во средината ...Не значи дека ако земе дмф дека ќе играме бункер наредната сезона еве за споредба и Сити лани плати слична сума за Фернандињо кој е дмф, а и Баерн пред све сезони за Хави Мартинез кој исто така е дефанзивен мидфилдер и дали тие играа бункер? Па Керик наредната сезона ќе има 33 години сигурно не очекуваш тој да игра 40+ натправари наредната сезона. Ова ќе ни биде првиот трансфер за новата сезона според мене зошто до сега наши скаути 15 пати беа на натправарите на Спортинг да го следат. Еве скаут репорт од скај за Карваљо.
неможеш да ги рамњаш Погба и Руни, битен дел од алката беше он за САФ, башка циганчево недокажан беше цицалче а почна ултиматуми да поставува.значи муабетот ми беше дека едно нешто што фали во тимот и тоа повторно се игнорира ... флечер керик фелаини ... ете и џонс игра таму .... нека се фокусураат на нешто што на тимов му фали задниве 5-6 години а тоа е играч кој ќе ја организира играта во средина. кога некој купуваш за 37 милиони прво на памет што ми паѓа е дека тој играч мора да игра прв состав ( сигурно не го купува за да игра со младинците ) ... а што ќе прави со фелаини керик и флечер во средина уште еден DM освен бункер. Купуваме играчи на чија позиција сме најпокриени ... треба играчи кој ќе ги заменат видич рио евра ... треба креативни играчи во средината ...
Го избркаа погба вака онака а јајцата на руни му ги лижеа пред цел свет за да остане на олд трафорд .. и сега носиме играч од типот на погба ( 21 година ) за 1230123901203123 пати поскапа сума а веќе имавме готов адаптиран играч кој го избркавме зашто ете сакал да игра во прв тим. Од една страна не сме дозволувале уцени а од друга страна Ball Licking пред цел свет му направија на Вејн Руни. Т
ќути руни сиромаштија 300к неделно нема леб да купи па побара покачување. парадоск ... недокажаниот погба кој го купија за 5 центи во споредба со некој нигер од португалска балетанска лига на иста возраст кој којшта 37 милиони фунти. мора да е докажан чим го зимаат за толкава сума, нешто како андерсон бебе клеберсон и остал шит кој дојде од таму !!!! Единствен кој се погоди асален од таа лига е Роналдо ама разликата е очигледна со само еден допир на топка.неможеш да ги рамњаш Погба и Руни, битен дел од алката беше он за САФ, башка циганчево недокажан беше цицалче а почна ултиматуми да поставува.
да му покачеа плата па ке беше тоа малку, се гледа алчноста негова и на неговиот менаџер
значи суму сумару пак ке киднеше а кај младите ке наметнеше тренд да бидат гласни и дрски![]()
Па секако дека ќе купиме и кревативец на средината и тоа според мене ќе биде еден од Крос/Коке/Гундоган, Џонс од сега па натаму ќе игра како центарен дефанзивец и нема да мора да игра принудно дмф додека Флечер не се знае колку натправари ќе може да игра поради болеста и ни остануваат само Фелаини и Керик на таа позиција. На Погба му е понуден договор ама тој не го прифати и си замина крај приче.значи муабетот ми беше дека едно нешто што фали во тимот и тоа повторно се игнорира ... флечер керик фелаини ... ете и џонс игра таму .... нека се фокусураат на нешто што на тимов му фали задниве 5-6 години а тоа е играч кој ќе ја организира играта во средина. кога некој купуваш за 37 милиони прво на памет што ми паѓа е дека тој играч мора да игра прв состав ( сигурно не го купува за да игра со младинците ) ... а што ќе прави со фелаини керик и флечер во средина уште еден DM освен бункер. Купуваме играчи на чија позиција сме најпокриени ... треба играчи кој ќе ги заменат видич рио евра ... треба креативни играчи во средината ...
Го избркаа погба вака онака а јајцата на руни му ги лижеа пред цел свет за да остане на олд трафорд .. и сега носиме играч од типот на погба за 1230123901203123 пати поскапо.
значи САФ го спреми за испраќање Руни, тоа што остана е дело на Мојс, еднаш му попушти по втор пат неќути руни сиромаштија 300к неделно нема леб да купи па побара покачување. парадоск ... недокажаниот погба кој го купија за 5 центи во споредба со некој нигер од португалска балетанска лига на иста возраст кој којшта 37 милиони фунти. мора да е докажан чим го зимаат за 37 милиони фунти .. нешто како бебе примерот !!!!
Го тинтраат зашто е англичанец исто како и велбек исто како и клеверли ... да му беше презиме чикарито ќе му беше резерва на велбек ...
да му понудиле договор и му рекле дека ќе игра по 3 натпревари годишно зашто пред керик и сколс не може да игра од Х причини башка истите млади и преспективни беа и докажани. Крос може да го сонува за мала сума ... можда некоја трицифрена бројка ќе им смени мислење ... гундоган нели со искршена кичма хроника ала харгривс ... коке што да ти раскажувам приказна сам за себе една утакмица го има 10 го нема нешто како мајкл џексон.Па секако дека ќе купиме и кревативец на средината и тоа според мене ќе биде еден од Крос/Коке/Гундоган, Џонс од сега па натаму ќе игра како центарен дефанзивец и нема да мора да игра принудно дмф додека Флечер не се знае колку натправари ќе може да игра поради болеста и ни остануваат само Фелаини и Керик на таа позиција. На Погба му е понуден договор ама тој не го прифати и си замина крај приче.
Од кај па ти знаеш колку натправари му понудиле на Погба ама тој и да останеше кај сега ова лето ќе си заминеше во Реал или ПСЖ што и очекувам да се случи во текот на летниот трансфер прозорец. Крос доколку не потпише нов договор ќе имаме шанса да го земеме, со Гундоган ќе се види како ќе игра кога ќе се врати на терените што би требало да се случи на срединта на Април и доколку игра во иста форма како пред повредата очекувам него да го земеме зошто му истекува договорот со Борусија и исто така како што имам читано тој е и наш фан, а за Коке имаше тотално погрешно мислење дечкото е класа и еден од најдобите играчи од средината во Ла Лига оваа сезона.да му понудиле договор и му рекле дека ќе игра по 3 натпревари годишно зашто пред керик и сколс не може да игра од Х причини башка истите млади и преспективни беа и докажани. Крос може да го сонува за мала сума ... можда некоја трицифрена бројка ќе им смени мислење ... гундоган нели со искршена кичма хроника ала харгривс ... коке што да ти раскажувам приказна сам за себе една утакмица го има 10 го нема нешто како мајкл џексон.
Добар си, добар.Почнав да ги промашувам и кога победуваат.
Среќа во живо во 57-8 минута стаив да нема гол до крај со 3,7 коефициент, не е исто 2 500 да земеш и мизерни 700. Како пари од џеб да ти извадат
Абе Кагава коа не додади добро, Чича кога го промаши волејот.
Туку утакмицата е доказ дека колку некоја случајност може да смени тек на утакмица. И двата гола постигнати со многу среќа. Се надевам на некое вакво издание и против Баерн.
брат парадокс си жими се ... прво викаш од кај знаев ... после викаш дека ќе си отишол ова лето .. демек ја не сум ванѓа ти си поголема гатачка од мене ... таков е муабетов !!!!!! ме убедуваш за моја претпоставка дека не е точна туку дека некоја твоја трета исто така претпоставка е точна. Сега и Величе да сакаме да го купиме ќе бараат за него 50 милиони не зашто толку вреди зашто такви сами си ја направивме ситуацијата ... игравме играчи до нивната 40та година за да ги избркаме сите останати !!!Од кај па ти знаеш колку натправари му понудиле на Погба ама тој и да останеше кај сега ова лето ќе си заминеше во Реал или ПСЖ