UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Најглупо ми е кога ќе прочитам не ги отпишувајте овие, не ги оптишувајте оние..па Манчестер Јунајтед не гледам како ќе го поминат 1/4 финалето освен ако му се падни Дортмунд кои се во лоша форма...па тие беа надиграни од Олимпиакос кои не се ништо посебно а не пак од далеку поквалитетни екипи ..Моментално Јунајтед нема ни одбрана ни средина а ни менталитет за да елиминира некоја голема екипа..играат катастрофален фудбал со буквално лупање на топката каде се чека од Валенсија, Нани/Јанг да нафрлат асолна топка..а одбраната од Еванс,Видич,Евра,Рафаел,Џонс..сите играат катастрофална сезона и се во лоша форма и губат премногу дуели што порано не беше случај...

Ова исто кога го читав за Милан со Атлетико:pos:..да не сме ги отпишувале Милан бидејќи имале искуство а Диего Коста и касапите глата му ја дупнаа..

денес не се поштоваат имиња..кој си е насјпремен и најподготвен ќе си победи и ќе си оди понатаму..а моментално Манчестер Јунајтед се лоша екипа и сите играчи тотално надвор од форма
Со ова сам се издаде оти не си го гледал толку многу Манчестер, како што изгледа по постов. :icon_lol:

П.С. Да не ме сфатиш грешка, не викам дека не си прав. :LOL:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
United iskreno so momentalnava nivna igra mozi bez problem od shalke sudbinata da gi snajdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Chelsea - Borussia
Real Madrid - Bayern
Barcelona - Man Utd
PSG - Atletico

:icon_mrgr:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.954
Реал - Јунајтед
Челзи - Атлетико
Дортмунд - ПСЖ
Јунајтед - Челзи

Аман веќе...
Јунајтед-Јунајтед
Челзи-Челзи
мислам дека вака ќе ги наместат, за да има 2 сигурни англиски екипи во 1/2 финалето :D
Најглупо ми е кога ќе прочитам не ги отпишувајте овие, не ги оптишувајте оние..па Манчестер Јунајтед не гледам како ќе го поминат 1/4 финалето освен ако му се падни Дортмунд кои се во лоша форма...па тие беа надиграни од Олимпиакос кои не се ништо посебно а не пак од далеку поквалитетни екипи ..Моментално Јунајтед нема ни одбрана ни средина а ни менталитет за да елиминира некоја голема екипа..играат катастрофален фудбал со буквално лупање на топката каде се чека од Валенсија, Нани/Јанг да нафрлат асолна топка..а одбраната од Еванс,Видич,Евра,Рафаел,Џонс..сите играат катастрофална сезона и се во лоша форма и губат премногу дуели што порано не беше случај...

Ова исто кога го читав за Милан со Атлетико:pos:..да не сме ги отпишувале Милан бидејќи имале искуство а Диего Коста и касапите глата му ја дупнаа..

денес не се поштоваат имиња..кој си е насјпремен и најподготвен ќе си победи и ќе си оди понатаму..а моментално Манчестер Јунајтед се лоша екипа и сите играчи тотално надвор од форма
Епа сам велиш дека Јунајтед играле катастрофално, т.е. биле надиграни од страна на Олимпијакос, но сепак со помош на среќата шпминале понатаму. Зошто не може да се случи Јунајтед повторно да биде надигран од било која екипа во 1/4 финалето, но сепак на среќа да поминат? Против Олимпијакос тоа беше случај, може да се случи и сега.
ЛШ е ова, еден потег може да го реши двомечот и да го

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
Епа сам велиш дека Јунајтед играле катастрофално, т.е. биле надиграни од страна на Олимпијакос, но сепак со помош на среќата шпминале понатаму. Зошто не може да се случи Јунајтед повторно да биде надигран од било која екипа во 1/4 финалето, но сепак на среќа да поминат?
Затоа што екипите што останаа немаат ботови од напаѓачи како Олимпијакос. Не заебавај, 40 минути да се браниш дома од О факинг Лимпијакос... Позади послаби јас не сум ги видел долго време

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.546
Поени од реакции
3.592
Затоа што екипите што останаа немаат ботови од напаѓачи како Олимпијакос. Не заебавај, 40 минути да се браниш дома од О факинг Лимпијакос... Позади послаби јас не сум ги видел долго време
И САФ кога беше тренер,се бранеше Јунајтед..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Реал М - Манчестер Ј.
Барселона - Челзи
Дортмунд - Баерн М
ПСЖ - Атлетико М

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Дортмунд-Барселона
Реал М - Челзи
Атлетико М - ПСЖ
Манчестер - Баерн Минхен

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ми се свиѓа шо вака прогнозирал Џони, знаеме како поминуваат сите негови прогнози :icon_lol:

R

red.devil

Гостин
И САФ кога беше тренер,се бранеше Јунајтед..
Се бранеше против Барса, Реал и некои други такви тимови. Ама утакмици како Олимпијакос ги добиваше рутинитано и од прва минута се знаеше кој оди понатаму.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Баерн-Барса
Челзи-Реал
ПСЖ-МанЈу
Атлетико-Дортмунд

Статус
Затворена за нови мислења.