Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ne planiram ni vo kraen slucaj da vadam plata… Bi sakal da probam na neobux i microworkers. Pa nekoj mozi da spodeli iskustvo za ovie strani…
Mturk izgleda kako interesna strana za da se proba…

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
На необукс само ќе губиш време, освен ако не вложиш некоја поголема сума, без вложување по неколку долари месечно (побрзо маусот ќе ти се расипе, одошто да ги направиш 10 долари). Микроворкерс ти е одлична страна за да вадиш џепарлак, би ти рекол да ги гледаш тие со пишувања што се, што плаќаат по 1 долар, па и повеќе. Обавезно при регистрација внеси точно место на живеење, па со среќа.

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: hnv
На необукс само ќе губиш време, освен ако не вложиш некоја поголема сума, без вложување по неколку долари месечно (побрзо маусот ќе ти се расипе, одошто да ги направиш 10 долари). Микроворкерс ти е одлична страна за да вадиш џепарлак, би ти рекол да ги гледаш тие со пишувања што се, што плаќаат по 1 долар, па и повеќе. Обавезно при регистрација внеси точно место на живеење, па со среќа.

Za na neobux si pravev nekoja kalkulacija da vlozam 10-20$ dolari i so NIV da kupam 50-100 redereali. Ako ne se lazam eden referal e 0.2 da se kupi. Pa sto mislite samo propadnata investicija ke bide ili ke izlezi nesto plus…

Јас уложив 150$ во еден од овие PTC сајтови колку да видам колкава превара е ... не се занесувајте скоро ништо нема да извадите.

Za na neobux si pravev nekoja kalkulacija da vlozam 10-20$ dolari i so NIV da kupam 50-100 redereali. Ako ne se lazam eden referal e 0.2 da se kupi. Pa sto mislite samo propadnata investicija ke bide ili ke izlezi nesto plus…

Џабе ќе ги дадеш парите. И со вложени 100 долари е тешко дека ќе направиш нешто. Успешни приказни на луѓе што работат на необукс има, меѓутоа тие имаат вложено преку 1000 евра, необукс ти е еден вид како да отвориш фирма, треба да вработуваш (реферали), да следиш како работат, да отпушташ оние што не работат (не им продолжуваш, ги рециклираш) итн итн

• Ми се допаѓа
Reactions: hnv
Џабе ќе ги дадеш парите. И со вложени 100 долари е тешко дека ќе направиш нешто. Успешни приказни на луѓе што работат на необукс има, меѓутоа тие имаат вложено преку 1000 евра, необукс ти е еден вид како да отвориш фирма, треба да вработуваш (реферали), да следиш како работат, да отпушташ оние што не работат (не им продолжуваш, ги рециклираш) итн итн

znaci se pravat pari na neobuks i bez vlozuvanje toa e i ustvari poentata da ne ulozis pari a da naprais a se praat taka sto 5,6 meseca nema da gi vadis parite tuku ke iznajmuvas referali i koa ke imas otprilika 300 referali a realno da zborime ke ti klikaat pola od niv sto e dosta dobro znaci nemoze site da ti klikaat sekoj den ke si gi odrzues samo tie toest ke si gi produzuvas na sto poveke vreme i ko ke soberes za golden account toa ti e 90 evra ke bide druga prikazna e togas ke prais pari znaci najvaznoto e da iznajmuvas referali i da ne zaboravis da gi produzis na sto poveke vreme i sekako ako mozes direktni da imas uste podobro mada potesko ke najdes takvi
http://www.neobux.com/?r=dimitar007
ako planira nekoj da se zacleni po moznost neka go iskoristi ovoj link za da mi stane referal normalno nikoj ne teram so sila :D

Еве ти еден блог за заработка.
http://neobux-zarabotka-preku-internet.blogspot.com/
Ако добро сватив најдобро е да вложам 10$ и со нив да купам 3 реферали, а останатите да ги чувам за рециклирање и продолжување. Имам Paypal акаунт, но ме итересира како работи Payza и колкава провизија земаат.

Payza зема 25 долари провизија за секое повлекување. Парите од Пејза не можеш да ги користиш скоро никаде на интернет.

хахах нема врска тоа....1000 евра....... дај не зезај :ROFLMAO:
[DOUBLEPOST=1395263556][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1395263656][/DOUBLEPOST]јас почнав пред 2 недели и досега имам околу 500 центи... значи за неколку дена ќе купам реферали итн итн.... а не вложив ни 1евро а не 1000 :cool:

[DOUBLEPOST=1395263556][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1395263656][/DOUBLEPOST]јас почнав пред 2 недели и досега имам околу 500 центи... значи за неколку дена ќе купам реферали итн итн.... а не вложив ни 1евро а не 1000 :cool:
Ова не го кажав од памет, го зборам од искуство. Почнав на странава да кликам и одма вложив пари, ги следев сите реклами да ги фатам, водев калкулации со програми од форумот што ги имаат ставено оние кои се успешни за рециклирање на реферали, точно се водев споррд времето кога треба да се кликне итн итн.. После 1 година кликање сфатив дека залудно си го потрошив времето, дури не успеав ни парите да си ги повратам. Кога се запознав со луѓе што вадат пари од необукс и ги прашав како успеале, што мислиш што ми кажаа? Кој земал кредит, кој парите што ги штедел решил да ги вложи, цифри кои беа х30 од она што јас го имав вложено. Но пробај, може ќе успееш ти.

Бтв, 2 недели кликаш 500 центи имаш? Маусот да ти се расипе нема да можеш да го исплатиш..

Да епа ова е делумно за луѓе бадијалџии (како мене сега засега) така да нека се расипи може ќе има корист може не... а не ми е јасно како по толку кликање не си заработил ништо...можно е?

Да епа ова е делумно за луѓе бадијалџии (како мене сега засега) така да нека се расипи може ќе има корист може не... а не ми е јасно како по толку кликање не си заработил ништо...можно е?
Едноставен е одговорот, зашто без да вложиш 3,000 евра, за да купиш тој ултимајт? акаунт, да купиш колку можеш реферали, и сите да ги продолжиш на максимум време неможеш повеќе (како пред неколку годино) да направиш некој денар.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Оф леле не знам што да кажам појќе :) бтв дали некој има слушнато за Idle procesor тоа е како едно програмче да го симниш и само да ти стој нешто слично на Кешфиеста аброт само на ова нема реклами го симнав денеска и не ми е јасно што е финтава а центи ми се собираат...слушнал некој за вакво нешто?[DOUBLEPOST=1395337420][/DOUBLEPOST]барот*

Оф леле не знам што да кажам појќе :) бтв дали некој има слушнато за Idle procesor тоа е како едно програмче да го симниш и само да ти стој нешто слично на Кешфиеста аброт само на ова нема реклами го симнав денеска и не ми е јасно што е финтава а центи ми се собираат...слушнал некој за вакво нешто?[DOUBLEPOST=1395337420][/DOUBLEPOST]барот*
Мислиш на копање биткоини? Си вадат по некој денар луѓе од тоа, само ти треба добра графичка и добро ладење, воедно додека копа компјутерот ти е бескорисен

Ok само не ми е јасна логиката на нештово :unsure: и дали мојот пц може да ми цркне од овие програмчинава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom