"Ethical Hacking and Countermeasures"

• Креатор на темата Креатор на темата SkyDriver
  • Време на започнување Време на започнување
Прв пат кога прашав беше Софија , сега ќе го полагам Букурешт тука едни што се авторизирани за EC-Council сертификати.
Моментално имам повеќе од 3 години искуство во IT Security областа така да нема проблем, исто така додека работев Софија никој од колегите неможеше да полага додека не направивме 2 години искуство. Најверојатно за студенски програми има некој исклучок.
Овде не се бара искуство, едноставно си потпишуваш договор на почеток и тоа е тоа.Иначе незнам дали го полагаше гледам постот ти е месец дена стар.. Не е воопшто тежок испитот, бар лани јас коа го полагав :)

Овде не се бара искуство, едноставно си потпишуваш договор на почеток и тоа е тоа.Иначе незнам дали го полагаше гледам постот ти е месец дена стар.. Не е воопшто тежок испитот, бар лани јас коа го полагав :)

Да овај месец да ги доразгледам матријалите и април имам планирано да одам да го полагам. :)

Да овај месец да ги доразгледам матријалите и април имам планирано да одам да го полагам. :)
Мој совет, немој да вадиш преголем процент на испитот... јас имав 98%, го положив пред неколку месеци и уште не ми го имаат пратено сертификатот и ме гњават со мејлови и прашања што искуство имам, кај студирам, етц етц зошто им било сомнително.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom