Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
NUDAM KOMPLET PRERABOTEN MATERIJAL PO UPRAVUVACKO SMETKOVODSVO,NAJBITNITE LEKCII SE SELEKTIRANI I OBRABOTENI, A ZADACITE SE RESENI I OBJASNETI ZAEDNO SO FORMULITE,90% OD TEORIJATA I ZADACITE SE PAGAAT NA KOLOKVIUM I ISPIT 075584528

Статистика резултати утре најверојатно рекоа.

колеги го има некој за полагање информациони технологии предметов гледам има материјали за англиски а не сум од е-бизнис па дали материјалов е за сите ист ??

Ај некој нека каже збор-два за организациско...вечер и утре да го спремам ќе стигнам до среда или да не си а тепам главата?

Ај некој нека каже збор-два за организациско...вечер и утре да го спремам ќе стигнам до среда или да не си а тепам главата?

Јас само го разлистав материјалот и мислам дека може да се стигне. Башка како што гледам пола од работите се повторуваат од предметот Менаџмент во средно што го учевме. :)

Денеска закаснав на статистика малце и седнав од брзење со телефон во џеб. И ми останаа уште 2 задачи и иде асистентката и ми вика "колега мобилен ли ти е тоа во џеб"... И кажав дека закаснав и затоа не бев овде кога кажале дека ќе се важи исто како препишување, па среќа фер испадна иначе ќе ме кутнаа. А 90% сум сигурен дека поминувам. xD

Ако има утре резултати и ако поминам, организациско ќе одам на жими мајка. :icon_mrgr:

Јас само го разлистав материјалот и мислам дека може да се стигне. Башка како што гледам пола од работите се повторуваат од предметот Менаџмент во средно што го учевме. :)
Ја почнав да читам и лесно ми иде,да не подречам за понатаму...за саат време 25-6 страни научив

Ја почнав да читам и лесно ми иде,да не подречам за понатаму...за саат време 25-6 страни научив
Може да каже некој од постарите што го полагале да каже на што да обрнеме внимание , дефиниции набројуванки? и дали дава забутани работи?

Еве и јас пред саат време почнав со учење и ја поминав првата тема (34 страни). :D Мислам дека и да го оставев на неколку саати пред колоквиум, ќе го научев. Прилично е едноставно.

Еве што најдов во една група за организациско:

Prv kol.

Od skriptata :

st.7 osnovni kriteriumi i def.za org.odnesuvanje

st.16 vidlivi aspekti koj se

st.18 koi ulogi se vo odlucuvanje

st.19 uloga na kontakti sto e

str.21 koi se sposobnosti na menadzerot

st.24 priodnite

st.25 klasicna skola

st.26 sustina na konceptot na birokratija- nabrojuvankite

st.30 teoriite x i y

st.57 sugestii za motiviranje

st.56 vo procesnite teorii koe e prasanjeto

st62 sto e simplifikacija na rabotata

st.63 rotacija na rab.def.

St.64 nabrojuvankite za zbogatuvnje na rab.

St.66 5 klucni karak.

St.67 4 klucni ishodi za vrabotenite.

Od knigata :

st.35 7 nivoa

st.36 def.za stavovi

st.38 def.za licnost i nabrojuvankite sto se za karak.na licnosta

st.46 def.za perceprija

st.47 efekt na oreol koga se javuva

st.49 sto e ucenje

st.50 4 nabrojuvanki od teorijata na operativno uslovuvanje

st.51 kakvi sposobnosti ima

Kajgana Shop