Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ииииии! Каков грев си направил, трк право во кафана! Ова три попа да те пеат нема да те исператПохована зденка... тоа мора да се проба![]()
Покани ме, ќе дојдам со задоволство.Не е преземено од интернет, би сакала да ти докажам ама не знам какоЦел ден правев вчера, често правиме по дома.
Инаку за даски, мајка ми е мераклика па имаме неколку по дома.
Ај за ова малку подетален рецепт за како се прави, сум јадел надвор, би било јако дома да се спремиКако победник од минатиот натпревар, оваа недела предлагам да готвиме Топено Сирење.
Варијации на рецептот има многу, но основните состојки се:
Доколку немате земјена тава може да приготвите во што имате.
- доматен сос
- фета сирење
- мек кашкавал
- бешамел сос
- опционално: мелено месо, сувомеснато, печурки
Искористете ја вашата имагинација и изненадете некој!
Може да биде и мезе и главно јадење и се служи топло.
@Олимпија
![]()
Во тоа е финтата рики, мајка ми го прават со пиперки и уште нешто,други на друг начин... Имаш слобода што било да туриш (во разумни граници), но кашкавалот да е "херојот" во јадењево.Ај за ова малку подетален рецепт за како се прави, сум јадел надвор, би било јако дома да се спреми![]()
Море, не прашувам тоа. Како се приготвува ова, не состојкиВо тоа е финтата рики, мајка ми го прават со пиперки и уште нешто,други на друг начин... Имаш слобода што било да туриш (во разумни граници), но кашкавалот да е "херојот" во јадењево.