Бодибилдинг суплементи

И

Име И Презиме

Гостин
Ме интересира мислење за овој продукт
.Прилично е скап (5800 ден ) па би сакла да ми дадете совет дали вреди да се набави (и какви се ефкети би имало ).Фирмата ми е мн сигурна и сите продукти се со загарантиран квалитет (според мене ) ,Благодарам однапред за инф

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
.Прилично е скап (5800 ден ) па би сакла да ми дадете совет дали вреди да се набави (и какви се ефкети би имало ).Фирмата ми е мн сигурна и сите продукти се со загарантиран квалитет (според мене ) ,Благодарам однапред за инф
цената е премногу напумпана од кај и да го зимаш кај нас...иначе топ си у.н нема утка за било што до сега

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Ако си сигурен дека сите продукти на таа фирма се со загарантиран квалитет, тогаш единствена пречка треба да ти биде само цената на производот.

Ако можеш да си го дозволиш - зошто да не... :icon_lol:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Од прва рака искуство сум многу задоволен од продуктот. Имам користенио 4 типа различни гејнери (Super Mass, Muscle Juice 2544 и Quickmass) но овој беше подобар од сите нив. Проблем е што јас тогаш го набавив за 3600ден а сега е 6200 незнам кој луд би го купил.

Член од
28 август 2013
Мислења
32
Поени од реакции
4
Искуство со трибулус од ALLMAX?
Имам 17 години.
И дали може да комбинирам со NO.Xplode 2.0
До сега имам земано само монохидрат

Последно уредено:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
налетав на огласов ме интересира што чудо е ова:D 350ден. 2 кила нешо сумљиво ми е
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1096706-PROTEIN--TOP-TELO---2kg----
Зашо не е протеин ова - сурутка е.
100 грама има 13 грама протеин и 47 јаглехидрати.
Лебот нутри на жито лукс има боље вредности од ова.

G

garthok

Гостин
Зашо не е протеин ова - сурутка е.
100 грама има 13 грама протеин и 47 јаглехидрати.
Лебот нутри на жито лукс има боље вредности од ова.
и што е разликата? како да ги разликувам? Нели прав е и едното и другото, без смарт ес одговори стварно не знам једино нешто што сум купувал е онаа 80% од бионо.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
и што е разликата? како да ги разликувам? Нели прав е и едното и другото, без смарт ес одговори стварно не знам једино нешто што сум купувал е онаа 80% од бионо.
Убаво праша де не мора да ми насочиш смарт ес одговори а у.
Сурутка е сурутка. ПРОТЕИН од сурутка, е друг муабет. See the difference?
Едното е протеин изваден од сурутката друго е чиста сурутка.
Разлиакта е тоа што протеин од сурутка е ~90% протеин а само сурутка е 13% протеин.

5ko

Член од
20 октомври 2007
Мислења
122
Поени од реакции
3
Од мене совет да си земеш Салбутамол. Не дека го продавам туку дека е многу побезбеден а го има истиот ефект (а и многу поефтин). НЕ мора да го земиш од мене, побарај го али ти кажувам најдругарски совет дека е многу побезбеден, го користев а помага многу во чистење.
Кленот е го оптеретува многу повеќе срцето бидејќи се задржува многу подолго во организмот (така да последната доза во денот што ќе ја земеш ти трае цела ноќ и нема време да се одмори срцето), а салбутамолот после 4 часа речиси исчезнува. Срцето ти одмора додека спиеш и нема да имаш штетни ефекти.
може ли да ми кажеш кој салбутамолда го земам која фирма и од колку мг. по која шема да го користам и фали ќе е поголем ефектот ако го комбинирам со л карнитин
пред еден месец завршив со кленот и имав одлични резултати па сакам да го пробам и ова како побезбеднаопција

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.923
Поени од реакции
11.303
може ли да ми кажеш кој салбутамолда го земам која фирма и од колку мг. по која шема да го користам и фали ќе е поголем ефектот ако го комбинирам со л карнитин
пред еден месец завршив со кленот и имав одлични резултати па сакам да го пробам и ова како побезбеднаопција
МајМуН за жал веќе нема пристап до форумов, а зборење и совети за лекови (како кленот и слични) е забрането.

А

Атомската мравка

Гостин
Може смешно е прашањево ама ме интересира како мерите по колку грама од протеинот ставате во шејкот ? :D денеска прв пат купувам протеин и мислев ќе има дозерка внатре за мерење ама нема ништо. Инаку не ми е за бодибилдинг туку трчам многу па за побрзо опоравување/зајакнување на мускулите.

И дај предложете и некој друг суплемент за пред трчање, барем овие 700-800 калории што ги трошам на трчање да ги анулира. Да не се стопам цел :LOL:

S

Stef Bachatero

Гостин
Е сега ти бараш игла во сено,секако дека до врв.
На крај краева земи една вагичка си дал пари за суплемент немаш пари за куњска вага...

Sent from my ME173X using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom