UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Глуп си многу еве у лице ќе ти кажам или не ги гледаше лани утакмиците. Глеј ги уште еднаш утакмиците и ќе видиш кој неможеше физички да издржи. Манџукиќ издржа 3-4 лактови од тој најголемиот глумец кај вас, Ќелини. Гол не дадовте, не мрднавте у две утакмции!! Мрш таму у дувлото, мизерна група не поминавте, па уште ќе се сили тука и ќе измислува нешто што не било.

Мене јасно ми е Баерн ќе се хејтаат сега како што се хејташе Барселона на времето, али не тресете глупости, посебно не вие губенташите.

Па уште и ни посакува противник за четврт финале, знаеш колку ми е страв од Атлетико Мадрид, неможам да спијам на вечер од помислата со нив да играме.:rolleyes:
Ja не сум ги хејтал никад Барселона без разлика што имаа играчи што глумеа и такви ствари...Ко прво ти си глуп бидејќи секогаш кога коментирам нешто против Баерн се фаќате вие фановите ко вол за слама за лани двомечот, а не памтите колку пати ви го пикавме во уста и стални пациенти ни бевте... Не ги оспорувам толку Баерн, ниту играчите не ги оспорувам толку колку вас фановите на Баерн, поради вашите навредливи постови, поради вашите не согледувања на реалноста и пување од секогаш (уште пред 3-4 години кога го величевте Баерн) ми се сере и го замразувам Баерн.. Е така да знаеш, и ти и тој Ченто и Баварец и останатите од вашето нацистичко дувло...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Башка Бонучи и Видал само 1 у животот (тоа на клипчињата направиле дајв) а вашите Рибери и Робен кога ќе видат дека не можат да поминат играч одма паѓаат ко покосени при најмал ебан контакт.. Баш сакам некој англиски судија да ви суди на утакмиците па при таков контакт само да покажува со рачињата станете што се фолирате ...[DOUBLEPOST=1394650603][/DOUBLEPOST]
Се потресоа еј :eek:
Сите од фан клуб дојдоа да му кажат по два три збора :icon_lol:
Баш заради тоа ги мразам, ај од милан фан клуб само Castiel е таков, ама овие бре ко чума се у пичку матер, да не речам секта :icon_lol: Ќе те изедат ако збориш лошо против Баерн

M

Mario Gómez

Гостин
Ja не сум ги хејтал никад Барселона без разлика што имаа играчи што глумеа и такви ствари...Ко прво ти си глуп бидејќи секогаш кога коментирам нешто против Баерн се фаќате вие фановите ко вол за слама за лани двомечот, а не памтите колку пати ви го пикавме во уста и стални пациенти ни бевте... Не ги оспорувам толку Баерн, ниту играчите не ги оспорувам толку колку вас фановите на Баерн, поради вашите навредливи постови, поради вашите не согледувања на реалноста и пување од секогаш (уште пред 3-4 години кога го величевте Баерн) ми се сере и го замразувам Баерн.. Е така да знаеш, и ти и тој Ченто и Баварец и останатите од вашето нацистичко дувло...
Абе мрази го ти Баерн колку сакаш, мрази не и нас колку сакаш, ама не пиши глупости за Баерн, ко да никој не гледал лани како Ќелини маваше се живо и диво и требаше 3 црвени картони да добие, кога вие бевте тие што не ги издржувавте дуелите. Како мали дечиња изгледавте у тој двомеч.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.562
1. http://fussball.wettpoint.com/en/h2h/725-809.html
Не би рекол дека ова е пикање во уста, освен ако пикањето во уста го сфаќате кога вам ви го пикаат.

2. Пошто си неинформиран, да те едуцирам малку историја. Баерн никогаш не бил нацистички тим, туку напротив, во времето на нацистите ја имаат најголемата стагнација.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
1. http://fussball.wettpoint.com/en/h2h/725-809.html
Не би рекол дека ова е пикање во уста, освен ако пикањето во уста го сфаќате кога вам ви го пикаат.

2. Пошто си неинформиран, да те едуцирам малку историја. Баерн никогаш не бил нацистички тим, туку напротив, во времето на нацистите ја имаат најголемата стагнација.
Ете браво, ок јаки сте што да ви кажам.. Само продужите така :icon_lol: Ама вие фановите сте секташи ебаго, не клубот[DOUBLEPOST=1394650899][/DOUBLEPOST]
Абе мрази го ти Баерн колку сакаш, мрази не и нас колку сакаш, ама не пиши глупости за Баерн, ко да никој не гледал лани како Ќелини маваше се живо и диво и требаше 3 црвени картони да добие, кога вие бевте тие што не ги издржувавте дуелите. Како мали дечиња изгледавте у тој двомеч.
Па балет ли е ебаго, без физички контакт не се игра колективен спорт (освен одбојка).. Што сакаш ебате, Киелини на пиедестал да го стави Рибери и да го гледа колку е убав ?

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Ццц пијавици!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Башка Бонучи и Видал само 1 у животот (тоа на клипчињата направиле дајв) а вашите Рибери и Робен кога ќе видат дека не можат да поминат играч одма паѓаат ко покосени при најмал ебан контакт.. Баш сакам некој англиски судија да ви суди на утакмиците па при таков контакт само да покажува со рачињата станете што се фолирате
Премногу здраво за готово го зедовте падот/фаулот/дајвот на Робен.Еднаш играч ако дајва не мора да значи дека секогаш дајва.
Рибери дајвер,LOL...дај не дупи.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Премногу здраво за готово го зедовте падот/фаулот/дајвот на Робен.Еднаш играч ако дајва не мора да значи дека секогаш дајва.
Рибери дајвер,LOL...дај не дупи.
Дај бре разберете ме , треба да ви се нацрта ... Дајв е нешто друго, а ова што го кажав во постот е сосем трето.. Значи 1 вс 1 дуел односно кога ќе се гради топката , пичињава паѓаат пошто се нежни и добиваат фаул.. Тоа ти е нешто слично како кај нас со Џиовинко.. Не може да се гради со топката и нормално паѓа во дуел, само што разликата е тоа што Џиовинко не е Робен или Рибери за да добие фаул...

Член од
27 октомври 2011
Мислења
126
Поени од реакции
33
Тоа е најбитното, ама сепак не ме спречува да бидам горд што со актуелниот шампион изигравме кај нив нерешено, оти си знаевме колкави ни се шансите и пред двата натпревари.

Ај не ми плачипичкосувај кога се виде дека Лам според авторитетот што го има како фер плеј играч сакаше да изнуди фаул. Да не се фрлеше толку драматично можеби и ќе ви дадеш фаул. На крај краева вие одите понатаму ние испаднавме, само ми е мило што му ја закачи на Нојер од мртов агол. :icon_lol:
Да игравте дома со малку подруг состав може и ке имавте шанси ама со оној гнаби не можете но шкендија да ја тепате а не баерн

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добар е Милнеристика бе зошто се чудите, за разлика од Хесус Навас а.к.а Едносмерна Улица, енглезов ќе изгине вечерва.

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Јас сакам да искоментирам за вчера Баерн- Арсенал, бидејќи немав време вечерта кога да коментирам.. Она што го зборев за офанзивците на Баерн се потврди и на вчерашниот натпревар.. Исто како и лани против Јуве во 1/4 финалето пичињата си се фрлаа и не можеа физички дуел да издржат, односно а дојде до контакт одма паѓаат (поготово пиќето Лам кога падна кога го примија голот...) Со други зборови - ала Барса школа ...[DOUBLEPOST=1394644068][/DOUBLEPOST]И уште нешто.. Сакам господ да ме послуша да се паднат со Атлетико Мадридис па да видат што е машки фудбал, поготово на Калдерон кога ќе им ги покосат ноџињата ...
Си паднал како бебе на глава. Друга причина за таков паметен пост нема.
Неможат дуел да издржат хаха, Манџукич изеде 10тина лакти од говното Киелини па ниеднаш не кукаше , тотално натрчани, надиграни у секоја смисла. Физички надмоќни, личевте дека бевте физички подготвени како македонска екипа, 60 минути да се игра.

Кога Конте изјави дека Јуве не бил физички подготвени за 90 минути против Баерн и воведе летото промени во тренингот се најде ти како интелектуалец да шљапаш глупости. Вие неможевте 60 минути да издржите против Баерн , здрав Швајни, Мартинез, Милер, Манџо , Боатенг, и Алаба не застануваат и не се плашат да влезат во дуел.
Најде да споредуваш Баерн и Јуве и кој бил физички поспремен, за тоа стварно мора да си специјалец :pos:

Освен што Мартинез вчера заличи како некоја демо верзија на Бускетс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom