Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Ja не сум ги хејтал никад Барселона без разлика што имаа играчи што глумеа и такви ствари...Ко прво ти си глуп бидејќи секогаш кога коментирам нешто против Баерн се фаќате вие фановите ко вол за слама за лани двомечот, а не памтите колку пати ви го пикавме во уста и стални пациенти ни бевте... Не ги оспорувам толку Баерн, ниту играчите не ги оспорувам толку колку вас фановите на Баерн, поради вашите навредливи постови, поради вашите не согледувања на реалноста и пување од секогаш (уште пред 3-4 години кога го величевте Баерн) ми се сере и го замразувам Баерн.. Е така да знаеш, и ти и тој Ченто и Баварец и останатите од вашето нацистичко дувло...Глуп си многу еве у лице ќе ти кажам или не ги гледаше лани утакмиците. Глеј ги уште еднаш утакмиците и ќе видиш кој неможеше физички да издржи. Манџукиќ издржа 3-4 лактови од тој најголемиот глумец кај вас, Ќелини. Гол не дадовте, не мрднавте у две утакмции!! Мрш таму у дувлото, мизерна група не поминавте, па уште ќе се сили тука и ќе измислува нешто што не било.
Мене јасно ми е Баерн ќе се хејтаат сега како што се хејташе Барселона на времето, али не тресете глупости, посебно не вие губенташите.
Па уште и ни посакува противник за четврт финале, знаеш колку ми е страв од Атлетико Мадрид, неможам да спијам на вечер од помислата со нив да играме.![]()