Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Epa na isto sme tuka, i mene mi e kjef koga gi gledam Gulbis, Grigor i ostala bagra teniseri koga kje iznenadat nekogo, bez razlika dali protivnikot im e vo forma ili ne.
..ti, jas ili nekoj tret bez razlika dali igra Veseli ili random teniser bi sakal da go pobedi Marej/Nadal/Federer/Djokovic, so iskluchok na toa za koj teniser navivash..

Која петарда е овој Мареј губи он некојси Веселиј

Двајцава ко некој од улица да ги собрал. Да не може човек Федерер да го гледа

Ќе те утепам еј, кажа ќе тепала Стосур со Пенета и сеа оваа нема газ ни + да извади.

На Павличенкова и ја еба мамата исто. :ROFLMAO:
За Стосур не ти реков дека сум сигурен, туку мислам дека ќе победи. А за Павличенкова бев, ама многу сум убеден дека мечот беше наместен, само ајде да не тупиме овде со такви муабети. :)

Едит: Еве ти ја плус Стосур, не плачи. :D

Последно уредено:
Едит: Еве ти ја плус Стосур, не плачи. :D
Страшно го разбирам тенисов значи. :D Дај нека ја пуштат овие од СК, очекувам интересен трет сет, па да подѕирнувам малце додека се занимавам со Постолов и претпријатијата.
coffee.gif
[DOUBLEPOST=1394488589][/DOUBLEPOST]Аууу ја пуштиле, на Монфис ми беше пуштено. :D

Epa na isto sme tuka, i mene mi e kjef koga gi gledam Gulbis, Grigor i ostala bagra teniseri koga kje iznenadat nekogo, bez razlika dali protivnikot im e vo forma ili ne.
..ti, jas ili nekoj tret bez razlika dali igra Veseli ili random teniser bi sakal da go pobedi Marej/Nadal/Federer/Djokovic, so iskluchok na toa za koj teniser navivash..
Види, ти а и повеќето тука, се кладам дека прв пат во животот го гледате Весели. Впрочем, ова му е прв настап на еден Мастерс, додека Димитров, Гулбис, Нишикори и остала багра играат редовно на секој Мастерс и јадат ќотек од најдобриве. Нормално дека сите навиваме за послабите тенисери со исклучок нели кога игра тенисерот за кој навиваме, ама јас лани она што го зборев е дека веќе „поискусните“ тенисери како Гулбис, Димитров и компанија треба да почнат да ги добиваат најјакиве, а од тоа нема ни трага ни глас. Годинава ако не успеат да направат нешто, кога во ваква очајна состојба се Надал, Ноле и Мареј, ондак не знам што да кажам освен дека сум сериозно загрижен за иднината на тенисот.[DOUBLEPOST=1394496338][/DOUBLEPOST]Аууу што прави Станимал :vozbud::vozbud: Што погоди на сет топка, ауууууууу :vozbud:
Сепи рибарот си оди дома со еден компир, за добар пат. :ROFLMAO:

Последно уредено:
Оваа Шарапова не можам да ја гледам у пм веќе ајде!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Да бе, Џорџи да оди понатака? Ај не зајбавај.
Шо ќе напраи Џорџи понатаму?
Абе нека се трга од екранот Шарапова да не ја гледам веќе, нека почне Рафа веќе. 100 саати играат упм, ми се одмили и живот и се. Па уште да беше убав тенис, оно ревија на неизнудени грешки и брејк за брејк. :facepalm:

Да бе, Џорџи да оди понатака? Ај не зајбавај.
Шо ќе напраи Џорџи понатаму?
Ме нервира нека изгуби. 3 саата играат мислиш на у 3 добиени сета играат.

Иначе Вавринка, ѕвер !!!!1 многу ми е ќејф за дечкото !!!

По се изгледа, Стан ќе да е во најдобра форма од сите моментално.

Абе ај не зајбавајте, Џорџи. Секоја чест за неа ја победи Шарапова, ама како? Тава исто идеше преги со Мареј, требаше и он да загуби ама се извади на крајо, се со цел да се поправи.
Ајде сега ќе гледаме Џорџи и Панета, прекрасен тенис .. :facepalm:

Инаку и ја го чекам Надал затоа ги фатив на тв.
Vamos.

П.С. Само јас ли мислев дека Сепи ке зема 5-6 гема вкупно на Вавринка а можда и сет? :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom