Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали некој се репнал free hand кај нас и кои артисти се најдостојни за таква тетоважа?
Во план ми е нешто такво, па бидејќи не би се шкртал кај било кој, од голема важност би ми било искуството на некој форумџија.
што конкретно фри хенд? јас имам правено трајбали фри хенд. и тоа сенчени навнатре.
ако ти е за лице,животно, .... не би ти советувал фри, ........

што конкретно фри хенд? јас имам правено трајбали фри хенд. и тоа сенчени навнатре.
ако ти е за лице,животно, .... не би ти советувал фри, ........
Сакам птица т.е. буф ама сакам фрихенд најмногу поради тоа што позадината сакам да му биде геометриска, некој метатрон или нешто такво слично, а основата бувот да биде нацртан на овој начин. Нешто во стилот на xoil , за кого треба да чекам 5 години да се истетовирам, ама ако треба толку да чекам попрво ќе се нацртам сам :icon_mrgr: фала како и да е.

Сакам птица т.е. буф ама сакам фрихенд најмногу поради тоа што позадината сакам да му биде геометриска, некој метатрон или нешто такво слично, а основата бувот да биде нацртан на овој начин. Нешто во стилот на xoil , за кого треба да чекам 5 години да се истетовирам, ама ако треба толку да чекам попрво ќе се нацртам сам :icon_mrgr: фала како и да е.
по мене НЕ би ти препорачал. сериозна работа е тоа ФР, така да мала грешка .....ух, не сакам ни да помислам. во мкд има 3-4 мајстори кои се за респект, буги е еден од нив, али тоа е на него дали би се нафатил.
со среќа и памет во глава. (y)

по мене НЕ би ти препорачал. сериозна работа е тоа ФР, така да мала грешка .....ух, не сакам ни да помислам. во мкд има 3-4 мајстори кои се за респект, буги е еден од нив, али тоа е на него дали би се нафатил.
со среќа и памет во глава. (y)
Па искрено пријател ги знам само симон, еми, ацо и ѓорѓи од севиџ нидл, ако е уште во мкд.
Буги не го познавам, ама би го посетил во секој случај чим ти е во топ 3, само ако не ти е тешко да ми оставиш контакт, фб било што, однапред фала!

Па искрено пријател ги знам само симон, еми, ацо и ѓорѓи од севиџ нидл, ако е уште во мкд.
Буги не го познавам, ама би го посетил во секој случај чим ти е во топ 3, само ако не ти е тешко да ми оставиш контакт, фб било што, однапред фала!
буги сам ќе ти се јави :P, @Boogie ???

Обожавам тетоважи и имам и ја. За сега 5 ама ниедна не е посебно голема. Планирам да ја цртам лева рака од рамо до лакт наскоро.. Феникс у прв план, плус лав и цитат :) Because tattooed girls do it better :D
Не, озбилно, обожавам тетовирани дечки :cool:[DOUBLEPOST=1394852873][/DOUBLEPOST]Уствари обожавам тетоважи у секој случај :)

Последно уредено:
dali ima nekoj u makedonija da pravi maori tattoos?

Едно време мислев дека никогаш нема да ставам тетоважа зашто сакам промени и лесно ми се смачува од ствари. Ама сега сакам да ставам. Имав нешто во план, ама гледам се` повеќе и повеќе луѓе имаат такви, а мразам да бидам иста со другите. Сега треба да најдам нешто друго да си истетовирам. Обожавам 3д тетоважи :love:. И би сакала да имам ув тетоважа ама знам дека уште не се баш безбедни и има некои проблеми. Можеби некогаш понатаму.

31fN9akzruL.jpg

луѓе да не знае некој каде можам да најдам ваков cover за тетоважа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom