Верувате во Но Депозит - онлајн заработка?

• Креатор на темата Креатор на темата quadro123
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 март 2012
Мислења
30
Поени од реакции
2
Цел нет обрнав, ама не наидов на страна кај шо може да заработуваш, без да инвестираш! А и таму кај шо ќе инвестираш, прашање е дали ќе заработиш :cautious:
Па ако има некој искуство на ова тема и сака да ми помогне, да ми каже некој сајт кај шо може да работиш и да заработуваш?

Цел нет обрнав, ама не наидов на страна кај шо може да заработуваш, без да инвестираш! А и таму кај шо ќе инвестираш, прашање е дали ќе заработиш :cautious:
Па ако има некој искуство на ова тема и сака да ми помогне, да ми каже некој сајт кај шо може да работиш и да заработуваш?

Google Adsense ти е можеби еден од најсигурните начини да заработиш нешто, али тешко е... :\

Има многу начини за Онлајн заработка, интернетот е рудник, еден од најбрзо растечките "бизниси" и ако си сериозен можеш да направиш убава пара.
Побарај различни начини, имаш од маркетинг, до СЕО, до дизајн, веб трафик, CPA, и многу други.

Google Adsense ти е можеби еден од најсигурните начини да заработиш нешто, али тешко е... :\
100 пати пробав, имав еден блог.. и се ме одбиват..ств нез што е проблемо..[DOUBLEPOST=1394142325][/DOUBLEPOST]
Има многу начини за Онлајн заработка, интернетот е рудник, еден од најбрзо растечките "бизниси" и ако си сериозен можеш да направиш убава пара.
Побарај различни начини, имаш од маркетинг, до СЕО, до дизајн, веб трафик, CPA, и многу други.
знам бате, ама се пробав. И упорен бев, ама нема фајда!! Неш степ бај степ, или некоја онака конкретна страна..?

CPA, CPC, PPV / CPV, PPC, PPD, Stock, Adsense, Facebook, Youtube
Многу начини имаш за успешен интернет маркетинг само ти треба желба и амбиција и инвестиција.

CPA, CPC, PPV / CPV, PPC, PPD, Stock, Adsense, Facebook, Youtube
Многу начини имаш за успешен интернет маркетинг само ти треба желба и амбиција и инвестиција.
другар, ќе можеш ли малце да ги појасниш овие кратенките.. ја поим неам шо значат?

Пошо со редење на 60 кратеници од 3 букви ептен сте му од помош на чоеков. -.-

100 пати пробав, имав еден блог.. и се ме одбиват..ств нез што е проблемо..[DOUBLEPOST=1394142325][/DOUBLEPOST]
знам бате, ама се пробав. И упорен бев, ама нема фајда!! Неш степ бај степ, или некоја онака конкретна страна..?
Јас сум имал успех со PTC, со CPA, и најмногу со сервис, пробај се ваму таму ќе ти се трефне среќата, биди упорен но пред се читај, пред да почнеш чуствувај дека знаеш скоро 70% од темата на која работиш, појди на BlackHat Forum, таму има над 50000 методи како да започнеш, иако некој изгледаат тешки или нереални, навистина успеваат, имаш и софтвер кој ти помага на твојот пат до кеш, со среќа. ;)

Не ти треба никаква инвестиција, ти треба само снаодливост и англиски, врши секакви услуги, и да немаш ниту блага веза ни искуство во тоа поле пробувај, барај луѓе, купувај од некаде и препродавај го дупло од цената со која што си го купил, без разлика дали е SEO, Сервис за социјални мрежи, пишување на артикли, веб дизајн, програмирање и слично.
Читај на гугл како се движат цените на овие работи, нуди им ги со 20% поголема цена од оние најевтините, но внимавај да имаат добар сервис, ова е само еден метод, а ги има милион. Ако успееш во ова, и имаш многу нарачки тогаш направи си едно официјално страниче каде што ќе ги нудиш сите овие услуги.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom