Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Типична паликурка - и згаснале чувствата а ипак ти враќа на Фејсбук и се распрашува наоколу. Нема ќар од овие братко, веруј...

1.Прекини да и пишуваш некое време.

2.Чекај да те праша зашто не и пишуваш - да не си и лут?

3.Еби и се по список пошо такви гнасни дрољи не заслужуваат да живеат

4.Профит

Да, може звучи безобразно, ама реалноста е таа...
Реалноста мене поинаква ми се гледа, бе дечко.
Не е она паликурка, многу си е наместо девојчето.Тоа што тебе ти е главата полна со сперма е друга работа.
Ако не забележа, тој и’ пишува прв на фб, тој е тој што сака по секоја цена да биде со ена, па макар да добие и само едно лајкче. Значи, дечкото напиња, таа му кажува дека нема чувства кон него, што треба уште? Да му нацрта?
Или да го испичкари? Оти вие понекогаш само на тој начин разбирате кога ќе ви се каже.
Дроља шо не заслужува да живее? Нормален ли си ти бе? Затоа што тој после година дена сфатл дека ја сака? Сигурна сум дека раскинале зашто му збореле нешто за неа. И дека тој ја покакал работата.
Е сега боли. И треба да боли!

Иначе и до машки и до женски: не си ги лечете комплексите на некој што нема никаква врска со нив.
Ајт!

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Од коментари дроља, курва, ороспија ми се гади... Добивам нагон на повракање..
Добро бе машки, толку ли немате грам памет во црпката и упатувате навреди кон некоја која ве одбила и не сака да има ништо со вас?
На сила убавина не иде, крај... нема потреба од користење на такви епитети туку едноставно ке ги засукате ракавите и ке барате друго девојче но со вакво вулгарно однесување тешко дека на некоја ке привлечете вниманието. ;)

Туку совет до @Suzuki01 исто и прашање... Мене ме интересира, зошто до сега не си и кажал дека ја сакаш? зошто си се откажал и покрај тие пречки? Со едно прашање кај беше сето тоа време? Си бил со други, па не идело па си ја видел старата љубов и пак си се заљубил.. Мое мислење ти никогаш не си престанал да имаш чувства кон неа.. само сега разгореле уште повеке..
Што ке правиш? Ништо нема да правиш.. Откажи се, ти кажала дека не те сака, па и дека има друг дечко (што не мора да е вистина а сепак ти го кажала да се тргнеш настрана) што повеке не е јасно? Мораш да ги вложиш сите напори да ја заборавиш, да одиш напред и да престанеш да ја бараш. Само тоа ти останува, за жал..
Не вели дека не можеш да го направиш тоа.. Можеш и те како.. ке се трудиш да ја одбегнуваш, нема да и пишуваш на фб, нема да и се јавуваш... Не ја моли.. нека си го живее животот... Едноставно твоето време помина.. Сте можеле да бидете срекни но сепак и ти си дозволил тие пречки да ве спречат да бидете заедно..

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Типична паликурка - и згаснале чувствата а ипак ти враќа на Фејсбук и се распрашува наоколу. Нема ќар од овие братко, веруј...

1.Прекини да и пишуваш некое време. Прекинав

2.Чекај да те праша зашто не и пишуваш - да не си и лут? Чекав и не ме праша воопшто

4.Профит

Не е она паликурка, многу си е наместо девојчето.Тоа што тебе ти е главата полна со сперма е друга работа.
Ако не забележа, тој и’ пишува прв на фб, тој е тој што сака по секоја цена да биде со ена, па макар да добие и само едно лајкче. Значи, дечкото напиња, таа му кажува дека нема чувства кон него, што треба уште? Да му нацрта?
Или да го испичкари? Оти вие понекогаш само на тој начин разбирате кога ќе ви се каже.
Дроља шо не заслужува да живее? Нормален ли си ти бе? Затоа што тој после година дена сфатл дека ја сака? Сигурна сум дека раскинале зашто му збореле нешто за неа. И дека тој ја покакал работата.

Иначе и до машки и до женски: не си ги лечете комплексите на некој што нема никаква врска со нив.
Ајт!
На нејзе и збореле за мене, дека сум флертувал со други, незнам што.. Мене ми збореа, после и влегле на Фб, и ме блокире од кај неа, потоа се десија некои случки (Паднав од мотор, ова она).. и така заврши...Свесен сум дека јас цело време не сум ја заборавил неа.. Од кога сватив дека ја сакам поминаа околу 5/6 месеци.. И цело време сите ми напинаат да ја баталам ова она....

Од коментари дроља, курва, ороспија ми се гади... Добивам нагон на повракање..
Добро бе машки, толку ли немате грам памет во црпката и упатувате навреди кон некоја која ве одбила и не сака да има ништо со вас?
На сила убавина не иде, крај... нема потреба од користење на такви епитети туку едноставно ке ги засукате ракавите и ке барате друго девојче но со вакво вулгарно однесување тешко дека на некоја ке привлечете вниманието. ;)

Туку совет до @Suzuki01 исто и прашање... Мене ме интересира, зошто до сега не си и кажал дека ја сакаш? зошто си се откажал и покрај тие пречки? Со едно прашање кај беше сето тоа време? Си бил со други, па не идело па си ја видел старата љубов и пак си се заљубил.. Мое мислење ти никогаш не си престанал да имаш чувства кон неа.. само сега разгореле уште повеке..
Што ке правиш? Ништо нема да правиш.. Откажи се, ти кажала дека не те сака, па и дека има друг дечко (што не мора да е вистина а сепак ти го кажала да се тргнеш настрана) што повеке не е јасно? Мораш да ги вложиш сите напори да ја заборавиш, да одиш напред и да престанеш да ја бараш. Само тоа ти останува, за жал..
Не вели дека не можеш да го направиш тоа.. Можеш и те како.. ке се трудиш да ја одбегнуваш, нема да и пишуваш на фб, нема да и се јавуваш... Не ја моли.. нека си го живее животот... Едноставно твоето време помина.. Сте можеле да бидете срекни но сепак и ти си дозволил тие пречки да ве спречат да бидете заедно..
Не и кажав бидејќи ми беше страв дека ќе добијам корпа или слично... Јас не се откажав, уствари никој не се откажа.. Нејзи и влегле на фб и ме блокирале од кај неа, во тој период и телефонот го загубила.. Потоа паднав од мотор, и имаше уште некои случки и се заборавивме.. Ајде ќе пробам повторно да ја заборавам..

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
На нејзе и збореле за мене, дека сум флертувал со други, незнам што.. Мене ми збореа, после и влегле на Фб, и ме блокире од кај неа, потоа се десија некои случки (Паднав од мотор, ова она).. и така заврши...Свесен сум дека јас цело време не сум ја заборавил неа.. Од кога сватив дека ја сакам поминаа околу 5/6 месеци.. И цело време сите ми напинаат да ја баталам ова она....

Не и кажав бидејќи ми беше страв дека ќе добијам корпа или слично... Јас не се откажав, уствари никој не се откажа.. Нејзи и влегле на фб и ме блокирале од кај неа, во тој период и телефонот го загубила.. Потоа паднав од мотор, и имаше уште некои случки и се заборавивме.. Ајде ќе пробам повторно да ја заборавам..
Шпанска серија, блокирање оговарање свртување еден против друг... Ако постоела доволно јака љубов барем од нејзина страна немало да верува на приказните против тебе, прво ке те прашала па подоцна ке одлучи. Барем јас така секогаш реагирам. А верувам дека и друг би реагирал. Зошто да ги слушам другите?
И некако ми е чудно, блокирање и го загубила телефонот. Толку ли не можела да се снајде? И зошто страв да не те одбие? Не си ни прв ниту последен ако добил корпа.. Треба да знаеш да ризикуваш во животот да одиш до крај а не да дозволиш да те победи стравот. Ако сите така мислат и се плашат од корпи, сите машки и женски ке си седеа сами.. За натаму ке знаеш.

М

Мартин^

Гостин
Шпанска серија, блокирање оговарање свртување еден против друг... Ако постоела доволно јака љубов барем од нејзина страна немало да верува на приказните против тебе, прво ке те прашала па подоцна ке одлучи. Барем јас така секогаш реагирам. А верувам дека и друг би реагирал. Зошто да ги слушам другите?
И некако ми е чудно, блокирање и го загубила телефонот. Толку ли не можела да се снајде? И зошто страв да не те одбие? Не си ни прв ниту последен ако добил корпа.. Треба да знаеш да ризикуваш во животот да одиш до крај а не да дозволиш да те победи стравот. Ако сите така мислат и се плашат од корпи, сите машки и женски ке си седеа сами.. За натаму ке знаеш.
Аха ДА, а да помогнеш нешто околу тоа дополнително со појаснување? После корпата чувствата се испомешани некои со самата таа помисла паѓаат во депресија итн итн... лесно е да се напише, ај оди доби корпа од оној којшто ти е СЕ.

(со извинение ако те навредив некаде со нешто) ама и јас се плашам секако кога се ми е испомешано, незнам дали некоја воопшто ми се пушта (удвара) или ме зафркава.

N

NikolaMKD91

Гостин

1.Прекини да и пишуваш некое време.

2.Чекај да те праша зашто не и пишуваш - да не си и лут?

4.Профит

Најреален совет (y)(y)(y)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Ајт!

Чекај бе,

Тој и пишува прв, а неа не ја интересира ? и му враќа ? и успут се распрашува за него?

Еве и ја, за женските што не ми се свиѓаат и што нејќам да иам ништо со нив се распрашуем што како и зашто .....

NOT.

Поздрав

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Ајде на ваше барање и на сите остали иде промена на планот..
Баш денеска едно фино девојче пишувавме и и викам ау утре 8ми март е.. И ми вика ауу да, само ти уште не знаеш каде живеам :).. И нормално, сигурно и значи да појдам да и однесам цвеќе ова она..
Е сега и викам нема проблем, ќе ти се јавам утре ќе се договориме и ми вика, ауу да ми се јавиш обавезно..
Значи девојчево знае дака ми се свиѓа (а и стварно, не е лошо), а сигурно си мисли и дека ја сакам и дека сакам нешто повеќе да има помеѓу нас..

И ајде помош ако можи.. Значи
-Кога е најдобро време за средба ? На вечер ?
-Освен ружи (кои ги обожава) друго што да и дадам ?
-Дали да пробам нешто да направам, ако да, што ?
-Дали да и речам да излеземе некаде на кафе ?
-Бидејќи живее малце надвор од град, 99% ќе одам таму со мотор, па ќе можи да ја качам ова она.
-Нешто друго совет ? Што муабет да и правам ?.....

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Аха ДА, а да помогнеш нешто околу тоа дополнително со појаснување? После корпата чувствата се испомешани некои со самата таа помисла паѓаат во депресија итн итн... лесно е да се напише, ај оди доби корпа од оној којшто ти е СЕ.

(со извинение ако те навредив некаде со нешто) ама и јас се плашам секако кога се ми е испомешано, незнам дали некоја воопшто ми се пушта (удвара) или ме зафркава.
Ако се плашиш постојано, ако се прашуваш постојано што би било ако и се доближиш ке ти ја здипле некој друг...Тоа ли го сакаш? Да ја гледаш со некој друг кој имал поголема храброст од тебе? Е тогаш Мартине ке ти биде уште потешко.
Сум добивала корпа и? Жива сум? Здрава сум? Да... сум добивала корпи од личности кои ми биле СЕ.. како што викаш ти...Ама знаеш што? Знам дека сум се потрудила, сум дала се од себе наместо да се прашувам што би било кога би било...И знаеш што ке кажам? Им благодарам на тие што ме одбиле, затоа што немаше да го имам тој што го имам покрај мене денес. Иако и со мојот партнер некогаш знаеме да имаме кавги...
Ке ти се испомешат емоциите, ама ке ти помине со тек на време.. Не е страшно. Треба да го отстраниш тој страв...Во животот ако не ризикуваш многу работи нема да добиеш.. Ама седете си на газенцето, ама немој да плачете како тоа немате девојка...Или фатила некој друг таа што ви се допага... Страв... како да не... ако сакаш нешто, ако некој ти е потребен ке одиш до крај без разлика на се... И пријди и ако и таа ти дава знаци дека и се допагаш.. А со страв никаде нема да стигнеш..

Ова ти е од мене натаму ти си знаеш.

Да не продолжам да филозофирам да не се избаци некој па да мрчи како давам совети а вчера сум барала.

@Suzuki01

1: Според мене најдобар период за состанок е вечерно време. Од 20 часот па понатаму...
2: Ружи, бомбониера и некое вино ама бидејки ви е прв дејт можеш само ружи да однесеш. Сепак се уште не ти е девојка
3: Ако има искри помегу вас, некоја хемија, привлечност, поточно ако ти дава знаци дека и се допагаш зошто да не?
4: Ако состанокот оди како што треба покани ја на кафе
5:Такси
6: Не брбори многу, опуштено, најдете некои заеднички теми за разговор... музика, спорт..

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Чекај бе,

1.Тој и пишува прв, а неа не ја интересира ? и му враќа ?

2. и успут се распрашува за него?

Еве и ја, за женските што не ми се свиѓаат и што нејќам да иам ништо со нив се распрашуем што како и зашто ....

NOT.
Поздрав
1. А што треба да му направи? Таа е културна девојка. И сега заради него да биде простача што на прашање: како си?, ќе одговори: што ти е гајле?! :facepalm:

2. Тоа ич не ми се верува. Мислам дека дечкото повеќе си направил филм дека демек се распаршува за него, а можеби само некој кажал дека го видел и девојката културно прашала како е.
Факт е дека врската подлегнала на муабтите рекла-казала и кој што навистина прашал, а кој што рекол, тешко е да се каже.
Еве прочитав дека паднал од мотор. Па се разбира дека би се распрашувала, без разлика што ен сака да има нешто со него.

За сите вас што сте раскинале затоа што некој нешто ви кажал за девојката/дечкото, одјебете. Не заслужувате да имате врска, ако некој друг треба да ви каже каков е човекот со кого сте вие најинтимни.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
1. А што треба да му направи? Таа е културна девојка. И сега заради него да биде простача што на прашање: како си?, ќе одговори: што ти е гајле?! :facepalm:

2. Тоа ич не ми се верува. Мислам дека дечкото повеќе си направил филм дека демек се распаршува за него, а можеби само некој кажал дека го видел и девојката културно прашала како е.
Факт е дека врската подлегнала на муабтите рекла-казала и кој што навистина прашал, а кој што рекол, тешко е да се каже.
Еве прочитав дека паднал од мотор. Па се разбира дека би се распрашувала, без разлика што ен сака да има нешто со него.

За сите вас што сте раскинале затоа што некој нешто ви кажал за девојката/дечкото, одјебете. Не заслужувате да имате врска, ако некој друг треба да ви каже каков е човекот со кого сте вие најинтимни.
Се е тоа ок - само што добро знаеме и јас, а и ти - дека 99.999999% (да не речам 100%, ќе се побунат феминисткиве на форумов) гледаат да избегаваат секаков контакт со дечко кој што го корпосале.

Факт.

Дополнително, ако другар на кој што му верувам, ја видел девојка ми како се лигави со друг а ја не сум ја видел - треба да бидам со неа дур не ја фатам ја ? (еве, да речеме дека она негира...)

Ме мрзи стварно да навлегувам во муабети ама не сте толку "културни" и не правите се од "култура" како што ти кажуваш.

Позз

П

Пепси_

Гостин
Се е тоа ок - само што добро знаеме и јас, а и ти - дека 99.999999% (да не речам 100%, ќе се побунат феминисткиве на форумов) гледаат да избегаваат секаков контакт со дечко кој што го корпосале.

Факт.

Дополнително, ако другар на кој што му верувам, ја видел девојка ми како се лигави со друг а ја не сум ја видел - треба да бидам со неа дур не ја фатам ја ? (еве, да речеме дека она негира...)

Ме мрзи стварно да навлегувам во муабети ама не сте толку "културни" и не правите се од "култура" како што ти кажуваш.

Позз
99.4 % се шансите и ти да ја начекаш

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Значи денеска излагам низ град и реков дај да и се јавам.. И се јавувам 4/5 пати и не ми крена.. И ништо..

Подоцна ми пишува на whatsapp извини спиев си ми ѕвонел, ова она.. И после и викам оти не ми крена... Ми вика абе знаеш женско сум јас, неможам така да излагам, ако излезам ќе не види некој и не ќе можи потоа од дома да излезам, знам дека ти си добар све, дека нема ништо да ми направиш, али луѓето одма оговарале, и дома и викале и се дереле зошто одела со машки незнам што..
Мое сваќање, родителите се грижат за неа, да не направи некоја глупост пошто таа е во тие години кај што им лета умот (14/15), и не ја пуштаат да претне... А по пишувањево се гледа дека не и све едно, 30 пати ми се извини, ми рече уште сум мала за да излагам со машки, кога ќе дојди времето ќе идела со задоволство. Потоа ми пишуваше цела вечер, ми отвараше теми ова она, муабети, и сега пред малце ми пиша дека ќе си легина.. И тоа е тоа..

Kajgana Shop

На врв Bottom