S
Sagan
Гостин
Што однесе, ако не е тајна?ама однесов дополнителен док. и. сега ми стои ...
Што однесе, ако не е тајна?ама однесов дополнителен док. и. сега ми стои ...
Дали можеш да кажеш каков документ имаш доставенои јас бев во јуни "12[DOUBLEPOST=1393938706][/DOUBLEPOST]
и јас сум мегу нив.
ама однесов дополнителен док. и. сега ми стои ...
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
Ама стои вака 1.5 месец без резултат[DOUBLEPOST=1393939434][/DOUBLEPOST]
Кога ке го пишеш бројчето за барање на страната што ти стои ?
Vrateno na dopolnitelna proverka odnesov od baba dedo izvod od rodenite ama makedonski pa go preveduvav.и јас бев во јуни "12[DOUBLEPOST=1393938706][/DOUBLEPOST]
и јас сум мегу нив.
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
Честитки. Одобрено ти е државјанството На мене стоеше вака 3 месеци.и јас бев во јуни "12[DOUBLEPOST=1393938706][/DOUBLEPOST]
и јас сум мегу нив.
isto i ti podnese makedonski izvod baba i dedo? za dopolnitelen dokument, ili ...Честитки. Одобрено ти е државјанството На мене стоеше вака 3 месеци.
isto i ti podnese makedonski izvod baba i dedo? za dopolnitelen dokument, ili ...
pa piselo deka treba dopolnitelni dokumenti i toj mu odnel izvod od baba dedo zatoa prasvav... samo so ti si se setil na vreme da gi zavrsis tie rabotiНе јас го имам подолг период. Но ако требало дополнителни документи во случајот на Игор ке пишело на сајтот, пошто тие што беа вратени за некакви документи им пишеше.
pa piselo deka treba dopolnitelni dokumenti i toj mu odnel izvod od baba dedo zatoa prasvav... samo so ti si se setil na vreme da gi zavrsis tie raboti
Момак смири се.За твоја жалост не пијам.И пролистај добро и најди го шпиунот Југослав на нет!Човекот тоа што го зборува пополека се отстварува.Која црна земја си продал на Турци бе.
Многу е лошо кога у 1 после полноќ ќор пијан ќе седнеш на форум и пробуваш да филозофираш.
Јас никаде не пишав дека сум однел изводи од Баба и Дедо.pa piselo deka treba dopolnitelni dokumenti i toj mu odnel izvod od baba dedo zatoa prasvav... samo so ti si se setil na vreme da gi zavrsis tie raboti
Този цирк ште гостува ли в Македонија?