Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ситуацијава ми е за никаде. Можда ќе звучам патетично али јебига. Периодов ми се деси нешто чудно... Ми се појави едно девојче со кое не сум имал нешто веќе 4 години, а комуникацијата во текот на тие 4 години беше што правиш, како си и тоа строго на фејсбук. Последниот пат разговаравме во април ако не се лажам. Се деси чудо, ми пиша пред некое време. Девојката е 19 години и ја сметам за многу стабилна личност која ретко прави грешки. Дечко и е доста постар и не го знам.
Се почна со еден лајк на фејсбук, за подоцна да премине во гледање и нешто повеќе. Искрено, сум поминал доста девојки после неа, ама истото што сум го чувствувал за неа тогаш, го почуствував и сега кога се видовме после толку време. Месец дена бевме по цели денови на фејсбук, на телефон, се гледавме итн. Пред некое време раскина со дечкото, истиот ден прекина со мене и по 2 дена се смири со него. Откако се смири, пак продолжи да комуницира со мене, се до завчера. Веќе никаде ја нема. Знам дека е тоа краток период, ама познавајќи ја, не верувам дека во блиска иднина повторно ќе разговараме...
Можеби е конфузно ова ама накратко така изгледа мојата ситуација. Дали можете да ми кажете од женска гледна точка што и се вртело во глава, дали ме искористила или пак е неодлучна?
Фала ви...

Последно уредено:
А да ја прашаш неа што и се мотало по глава? Многу е попросто отколку да правиш претпоставки и да бараш мислења.

Mislam deka znam za koja stanuva zbor, devojkata imase problemi so deckoto, toj nekako ja izbegnuvase 2-3 meseci, pa zatoa se druzese so tebe, najde ramo za placenje sto vikame nie...Sega se smirija konecno, majka i ne i davashe da bide so nego posto mnogu bese postar od nejze i izgledase epten sramota za nejzinata familija, toj ne ja ceneshe ich, odeshe so drugi dodeka vaa doma placeshe, i posle tolku vreme te najde tebe, ali beshe so tebe poradi toa sto bese raneta ptica, sega koga mu se vrati nemu se pocustvuva povtorno ziva. Teska e situacijata veruj mi, i za nea i za tebe, se najdobro, ok pozz.

Шала на страна, пиши и го името ако не друго можеби и таа е на форумот па ќе виде дека ти си оној правиот за неа

Значи ситуацијава ми е за никаде. Можда ќе звучам патетично али јебига. Периодов ми се деси нешто чудно... Ми се појави едно девојче со кое не сум имал нешто веќе 4 години, а комуникацијата во текот на тие 4 години беше што правиш, како си и тоа строго на фејсбук. Последниот пат разговаравме во април ако не се лажам. Се деси чудо, ми пиша пред некое време. Девојката е 19 години и ја сметам за многу стабилна личност која ретко прави грешки. Дечко и е доста постар и не го знам.
Се почна со еден лајк на фејсбук, за подоцна да премине во гледање и нешто повеќе. Искрено, сум поминал доста девојки после неа, ама истото што сум го чувствувал за неа тогаш, го почуствував и сега кога се видовме после толку време. Месец дена бевме по цели денови на фејсбук, на телефон, се гледавме итн. Пред некое време раскина со дечкото, истиот ден прекина со мене и по 2 дена се смири со него. Откако се смири, пак продолжи да комуницира со мене, се до завчера. Веќе никаде ја нема. Знам дека е тоа краток период, ама познавајќи ја, не верувам дека во блиска иднина повторно ќе разговараме...
Можеби е конфузно ова ама накратко така изгледа мојата ситуација. Дали можете да ми кажете од женска гледна точка што и се вртело во глава, дали ме искористила или пак е неодлучна?
Фала ви...

Многу е стабилна...

Se izvinuvam sto ke ja unistam temava, verojatno postov ke zavrsi vo kanta ama posilno od mene e :). No mislat li lugjevo koga kreiraat nikovi za na forum? Zamislete situacija na sobiranka:

-Zdravo, ^Exotic^.
-Zdravo, stodapravam?

Батали ја и барај друга. Не била одлучна... како да не... знаат тие другар и тоа добро знаат што сакаат и што прават иако се прават дека не е така. Те нашла во нејзините т.н моменти на слабост, се направила кеиф со тебе и сега можеби очекува да трчаш по неа што би било екстремно глупо од твоја страна затоа што те шутнала како ништо да не било...

dobro ako se desi neso da se vrati pak, so praime? so site mozam da bidam ladnokrven ama so nea nikako...

Епа сам си го бараш. Ќе те тресни еднаш јако од земја и за друг пат ќе си знаеш како не треба да правиш.

Види се со неа. Кажи и вака и вака - не сакам веќе да се гледаме. И биди коректен кон себе и упорен па не и` пишувај. Она ако го почитува твојот избор, ќе те послуша.

dobro ako se desi neso da se vrati pak, so praime? so site mozam da bidam ladnokrven ama so nea nikako...
Темата ти е споена со оваа за љубовни проблеми, те цитирам да знаеш да не се чудиш. :)

Фала ви...

Машко сум, ама ќе ти речам дека те искористила. И тоа одлучно и свесно.

До некаде веројатно самиот си виновен, бидејќи вероатно никогаш не си ѝ рекол какви се твоите чувства за неа. Кога таа би знаела, би поразмислила како да се постави кон тебе. Доколку би ѝ побарал врска, уште повеќе би поразмислила дали да има што и да е со тебе, ако веќе има нешто со тој постариот.

Стварно ми е жал и стварно ме разочаруваат личностите кои не знаат што сакаат и со тоа влечат уште 2-3 машки/женски и си игра со нив...
Сум била во иста ситуација бев со еден дечко и се беше супер и одеднаш престана да ми пишува и онака ко цел свет да ми се сруши си поставував прашања чекај што сум згрешила? Зошто престана сето тоа..?
Али си реков самата на себе дека ако некогаш сака да биде пак со мене, не би била.. тоа е моето мислење

Така да на твое место не би се вратила со таква личност бидејќи знам дека исто ќе биде како порано.. освен ако она не се променила 360 степени и стварно знае што сака односно тебе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom