Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој да најде линк од торрент да ми дае за играва ми се свиѓа ептен сум глеал gameplay на ут и нејкам да глеам више сакам да си ја симнам ама никако неможам да најдам линк, дај пратете тука или пп !

Како можев да ја заборавам... Сум ја играл НОРМАЛНО...[DOUBLEPOST=1393275856][/DOUBLEPOST]

Ќе ја видам... Се надевам дека е добра... Фала... Само ја најдов на Замунда за PS3 , а таму пишува дека се игра со TRUE BLUE... Што е тоа, дали знаеш...??? Да не ја симнувам џабе 20 гига е и кусур...

Ја имаш на Замунда од R.G Catalyst 13gb е симињај слободно

Предлог за игра со добра co-op кампања?

Дајте некоја било каква акција со интересна приказна, фрлајте препораки милион и една, ми се игра нешто у што ќе се внесам, не е битен жанрот, времето и местото на дејствието, битно акција да е.

Дајте некоја било каква акција со интересна приказна, фрлајте препораки милион и една, ми се игра нешто у што ќе се внесам, не е битен жанрот, времето и местото на дејствието, битно акција да е.

Tomb Raider, Dead Space 2-3. А ако имаш ПС3 пробај некоја од трите дела на Uncharted.

Еве сеа да додадам, за PC :)[DOUBLEPOST=1393715947][/DOUBLEPOST]
Tomb Raider, Dead Space 2-3. А ако имаш ПС3 пробај некоја од трите дела на Uncharted.
Tomb Raider ги имам играно Legend и Anniversary, во план ми е сега Underworld, време е таа да ја почнам.
Dead Space ако ја играм ќе можам да спијам навечер? Или само ќе гледам зад мене на секои 10 секунди дур ја играм? :D

Другите фрлајте предлози!

Последно уредено:
Tomb Raider ги имам играно Legend и Anniversary, во план ми е сега Underworld, време е таа да ја почнам.
Dead Space ако ја играм ќе можам да спијам навечер? Или само ќе гледам зад мене на секои 10 секунди дур ја играм? :D

borderlands 2 ... главната приказна но и tiny tina dlc. Играва е неспоредлива со се друго што го има на гејминг сцена .. батали перфектни графики со веќе видени приказни, Borderlands 2 е нешто феноменално.

Болдираното :icon_lol:

kako sto gledam ovde se kanta kompjuteri imate, a i nikoj ne procitav deka kupil orginalna igra se piraterija, TOA E SIROMASTIJATA SI GO PRAVI SVOETO

kako sto gledam ovde se kanta kompjuteri imate, a i nikoj ne procitav deka kupil orginalna igra se piraterija, TOA E SIROMASTIJATA SI GO PRAVI SVOETO
поглуп пост немам видено .. секоја чест !!!! треба да почнеме да рекламираме акаунти како тебе па да видиме кој има повеќе оргинални игри ?

Некоја FPS добра ако може да ми препорачате, ама класична, без невидливи одела и вселенски оружја и слични срања. Нешто како Modern Warfare, Авганистан, Ирак, С. Кореја и некои слични такви. :D

rsz_1q545.jpg

Стар ми е компјутерот, така да нешто постаро предложувајте :)

поглуп пост немам видено .. секоја чест !!!! треба да почнеме да рекламираме акаунти како тебе па да видиме кој има повеќе оргинални игри ?
pa ti si uste poglup sto odgovaras na glupi postovi, a koj akaunti ke gi reklamiras??? tie od steam sto gi prodavaat po 1.5 evro, nemoj ja da ti go pusutam mojot akaunt da vidis igri nad 50 evra

pa ti si uste poglup sto odgovaras na glupi postovi, a koj akaunti ke gi reklamiras??? tie od steam sto gi prodavaat po 1.5 evro, nemoj ja da ti go pusutam mojot akaunt da vidis igri nad 50 evra
аха значи играта колку поскапа толку подобра ... нели муабетов беше оргинални игри или според тебе оргинални се оние кои ги произведува blizzard. ја препорачав borderlands 2 со dlc-ња иди види колку кошта па ќе правиме глупи муабети за мали деца пошто очигледно ти одговараат истите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom