Mike Tyson
Never,never,NEVER GIVE UP!
- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 156
Сега за сега се на средината на табелата во втора лига.
Денеска тепаше со Салернитана на гости.
Денеска тепаше со Салернитана на гости.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и јас исто добри беа млекарите порано бе а и добри играчи имаат извадено адриано,канаваро,,,,Ги поддржував додека беа во Серија А, сеа више не ...
и јас исто добри беа млекарите порано бе а и добри играчи имаат извадено адриано,канаваро,,,,
Koга мозе да се отвори фан клуб за хофенхајм.хул и други некој зошто да не се отвори и за парма...најдобрите играци излегоаа од парма..и сите фанови на парма не се секирајте оваа година се вракаме експресно во 1 лига :helou:другар за да отвориш тема за фан клуб треба да имаш минимални работи кои ке ги исполни темата!
1-да има редовни корисници кои ке дискутираат околу тимот!
2-тимот да игра во 1 лига
3-барем 1 да ја освои италијанската лига!
АКо се отвараат теми за сите тимови ке го смениме името на форумот од кајгана во спорт форум!
Kога мозе една речина да игра во серија А или сиена зошто па и парма да не игра и да не биде во средина на табела...се слозувам потполно со тебе :smir:Добро сега да не претеруваме,Парма секогаш беше солиден тим ама секогаш своите најдобри поединци ги продаваше на Интер,Милан,Лацио,Јуве!Толку им беше силата ама реално според мене комотно можеа да си играат у Сериа А во средина на табелата!
DA FUQ ?Утре со сасусоло, мора да тепаме и да си го задржиме барем 7мото место. Forza Parma