Mike Tyson
Never,never,NEVER GIVE UP!
- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 156
Сега за сега се на средината на табелата во втора лига.
Денеска тепаше со Салернитана на гости.
Денеска тепаше со Салернитана на гости.
и јас исто добри беа млекарите порано бе а и добри играчи имаат извадено адриано,канаваро,,,,Ги поддржував додека беа во Серија А, сеа више не ...
ЏИЛАРДИЊО им беше ЦАР ...и јас исто добри беа млекарите порано бе а и добри играчи имаат извадено адриано,канаваро,,,,
Koга мозе да се отвори фан клуб за хофенхајм.хул и други некој зошто да не се отвори и за парма...најдобрите играци излегоаа од парма..и сите фанови на парма не се секирајте оваа година се вракаме експресно во 1 лига :helou:другар за да отвориш тема за фан клуб треба да имаш минимални работи кои ке ги исполни темата!
1-да има редовни корисници кои ке дискутираат околу тимот!
2-тимот да игра во 1 лига
3-барем 1 да ја освои италијанската лига!
АКо се отвараат теми за сите тимови ке го смениме името на форумот од кајгана во спорт форум!
Kога мозе една речина да игра во серија А или сиена зошто па и парма да не игра и да не биде во средина на табела...се слозувам потполно со тебе :smir:Добро сега да не претеруваме,Парма секогаш беше солиден тим ама секогаш своите најдобри поединци ги продаваше на Интер,Милан,Лацио,Јуве!Толку им беше силата ама реално според мене комотно можеа да си играат у Сериа А во средина на табелата!
DA FUQ ?Утре со сасусоло, мора да тепаме и да си го задржиме барем 7мото место. Forza Parma