Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скоро во секоја мобилара, на зелен пазар и на бит пазарНекој да не знае каде можам да најдам нешто вакво. Знам дека има во Џамбо али барам негде поблиску
![]()
Од овие саат телефон имам видено по флаерите на АМЦ, Сет... побарај по тие таквитеНекој да не знае каде можам да најдам нешто вакво. Знам дека има во Џамбо али барам негде поблиску
![]()
Од овие саат телефон имам видено по флаерите на АМЦ, Сет... побарај по тие таквите![]()
Како и да е... ти кажав кај да побараш
Држач за телефон за на рака е, каков саат телефон![]()
Некој да не знае каде можам да најдам нешто вакво. Знам дека има во Џамбо али барам негде поблиску
![]()
Некој што изработува маскоти по нарачка во Скопјево или околината. пр.
![]()
Не знаев каде да го поставам прашањето па го сместив овде.
Каде во Македонија (било каде) може да се испечати дрес со име и со бројка? И колку од прилика ке чини? Ми е страв да не се оштети материјалот, се работи за оригинален дрес.
Ајде неколку мислења и совети.
види во џамбо друже на приземјето, не на вториот спрат^ футрола за мобилен за на рака барам, не пулсметар![]()
види во џамбо друже на приземјето, не на вториот спратмислам 180 беше
^ футрола за мобилен за на рака барам, не пулсметар![]()
Каков Мегамобил , да ги плакаш по 600 ден. појди до Зелено пазарче или Бит Пазар ке си земеш за 100- ка .^ футрола за мобилен за на рака барам, не пулсметар![]()