Начисто ги утепавме децата

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Еволуција... белите дробови ке бидат заменати со бубрези, и наместо да дишиме кислород, ке пиеме алкохол :cool:
Ја знаев дека е сепак бубрежен удар, само не смеев да спомнам да не горам на клада пред експертска комисија.
Сега веќе ми е полесно.

што градат бе,бубрезите у граден кош што ги ставаат? тоа градење е? испран мозок,марионета што не знае сама да процени што е добро,а што не
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
06c41dc0229eae7c6e0ad85706201a270880bb8d97accf53d8e7068a745a6714.jpg

Јас гледав некоја емисија (неважно) и лекарот потенцираше дека бубрезите всушност не се толку ниско поставени како што луѓето мислат, дека се погоре под средината на грбот некаде, за да си знаат луѓето да препознаат болка...

edit:
Urinary_System_427x240.jpg

Еве и од странски сајт, сосема си е точна сликата во учебникот, џабе галама...

Јас го имав овој учебник не е учебник по биологија туку Природни науки
Учебникот е добар
А сега учебникот што го имам по Биологија е тој ти е катастрофа :mad:

Јас гледав некоја емисија (неважно) и лекарот потенцираше дека бубрезите всушност не се толку ниско поставени како што луѓето мислат, дека се погоре под средината на грбот некаде, за да си знаат луѓето да препознаат болка...

edit:

Точно. Но не се горе во градниот кош.

Тодоров да не го пишувал, тој вадеше јаки теории дека на симулатор сите ќе знаеле како да оперираат :pos:

можам па да замислам во учебниците по историја кои фори се вметнувани

Тодоров да не го пишувал, тој вадеше јаки теории дека на симулатор сите ќе знаеле како да оперираат :pos:

можам па да замислам во учебниците по историја кои фори се вметнувани
Јаболкото на Троја е Адамово?
:D

edit:

Да ама не се во градниот кош и тоа па со ребра заштитени. Да беа позади ребра онака како на сликана немаше да има толку повреди на бубрезите.

п. с. видете ја последната реченица, орган за отстранување на потта, нејќам да знам како гласи целата.

Да ама не се во градниот кош и тоа па со ребра заштитени. Да беа позади ребра онака како на сликана немаше да има толку повреди на бубрезите.

п. с. видете ја последната реченица, орган за отстранување на потта, нејќам да знам како гласи целата.
Орган за отстранување на потта - дезодоранс :D
Со оглед на тоа што пред некоја година на една познаничка при отстранување на камен од бубрег ѝ ги перфорираа белите дробови постои голема веројатност тој хирург да ја илустрирал книгава.

Тодоров има многу голема среќа, да беше министер у Косово, до сега ќе го ликвидираа, ќе им ги кочеше децата во развојот, тие таму на 5 годишна возраст прават успешни пресадувања на органи а овој нашол уште основни "погрешни" поими да им дава за тоа кај се наоѓаат бубрезите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom