Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.189
Поени од реакции
13.825
драга, денот кога требаше ама не доби....

хормоните: сакаш колачиња
хормоните: ти се ебе
хормоните: сакаш да јадеш колачиња дур се ебеш
хормоните: ај да бидеме тажни за глупави работи, важи?
хормоните: убиј ги!!!!
хормоните: И НИВ!!!!
хормоните: убиј ги и изеди им ги колачињата!
хормоните: шшшшш се е во ред, ќе се смириш наскоро
хормоните: хахахахаха е нема да се смириш, еби се!
хормоните: упс, ти падна лажицата, ај ќе плачеме

го жалам дечко ми уште пред да се врати од работа :mad::ROFLMAO::notworthy::confused::place::sleep:

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Драга
предвесник на пролетта и летото станаа стероидите, како кокичиња се пустите :D Како се затоплува времево се повеќе се шиткаат и се појавуваат нови фаци во теретана кои растат преку ноќ.
Започна се поголема побарувачка на пазарот, се продаваат како алва деците си прават мускули и се тоа поради еден одмор на лето :facepalm:, јбг некој и од тоа треба да живее се додека има малоумен народ и се боцка на велико ќе биде така.
Играњето со хормоните во телото ти е чудесна работа, тоа ти е како да одиш по јаже подигнато на 100 метри на земјата и да очекуваш дека ако паднеш ќе останеш жив. Жално е драга што се даваат на деца кои не разбираат ништо и несвесно си го уништуваат телото, ги земаат без никаква лекарска контрола и без заштити, или со заштити кои нашиве тренери ги научиле уште пред 30години и фураат со истите иако во аптеките има 100пати подобри во моментов.

П

Пепси_

Гостин
mi go napravi denot me iznenadi duri so takva reakcija.....sabajlecki i jadenjeto mi se pogodi. :icon_lol:

ubav den neli sum i jas covek (govedo spored niv) :pos:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга дојде време и Х-Фактор да гледам пред ЛШ :pipi:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
- на улица меѓучовечкиот поздрав е кашлање, луѓево немаат осет за личен простор и култура,

- здравствените лица немаат абер од научно (да земаат да распрочитаат литература или кажат 'не знам') или хумано ( ти си човек ) размислување,

- било кој кога ќе претпостави дека бараш услуга те дочекува на нож, а е фин кон рандом луѓе кој ништо не му значат (само за да си задржи мислење за себе дека е фин). Ова особено важи за женскиот пол. Сега нека извинат, ама е едноставно тоа што јас го искусувам ... машки скоро и да не ми текнува да ме третирале така.

- колку повеќе луѓето се трудат да останат врзани за секојдневни ситници и насмеани, толку им е потежок животот.

- све битно работи од 8 до 14h, као демек може да се биде на 15 места истовремено.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Uste 746 i acka golemiot ke ja poseti makedonija

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
ЈЕДАХ - нема опција за 1000000000000000000000000000 допаѓања штета
Борче - ако не си знаел овде на темава не се „одговара“, сега можеби ќе бидеш и казнет ( и сосем добро пишуваш македонски )

D

Dynamo

Гостин
Значи како може да те зафркнат другари еј,требаше фудбал да гледаме,јас и кошарка оставив за да гледам со нив,и на крајот откажа едниот,другиот се налути,и сега јас сам ќе си гледам. :tapp:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Овие што ми се јавуваат на мобилен дали ќе гласам и за кого, дали ќе им најдам 3 гласачи можат да ми се јават и во текот на целата година и да прашаaт како ми е. :coffee:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Значи вака,сега сфатив,кога почнав овде ова да го пишувам дека има и тема за ова,но добро е и тебе да ти го кажам другар,
колку време ќе опстојува и колку страни ќе направи една тема. сфатив дека не е до темата, туку до тоа и кој ја пишува,
а и зошто нема опција темите прво да одат кај модераторите а потоа пак тие да ги пуштаат во „Нови теми“,така ќе немаме тука
без-везе теми во „Нови теми“(што да правам,имам писмена по...и сл) таквите ќе добијат канта а ние воопшто да не се замараме.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Драга Кајгана,

помина точно 1 ден од завршувањето на шестте концерти :pos: (се шалам).

Јас бев на третиот концерт и си поминав најубаво на целиот свет, сега остануваат песните да живеат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom