- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.060
- Поени од реакции
- 15.032
Пошо гледам дека од првобитниот пост направи друг се гледа дека си човек кој менува мислење ко човек што менува чорапи. Со тебе нема што да се дискутира. Си имаш некој кинески ѕид во главата.Алооо човеку знаеш ли ти кој трофеј е за еден муслиман од типот на Албањез или Турк да освое православка и во нивните интимни дружења со истите такви затуцани да се фалат,ама ако нека ви ги плескат ќерките сечени,кога не сте свесни што пропаѓирате ,пак ќе кажам свака птица своме јату
Арно велат, на Македончето му е побитно шо ќе рече другиот.Браво стварно за коментаров, го почитувам твоето мислење. Али мораш да пробаш да го сфатиш и моето мислење. Ако почувствувам некогаш нешто за албанецот би се потрудила тоа да го нема, бидејќи ќе треба да се соочувам со многу проблеми, ќе има луѓе кои ќе ме понижуваат за тоа, ќе покажуваат со прст накај мене ама тоа не ми е важно бидејќи луѓето секогаш ќе зборуваат. Најважен ми е татко ми, иначе беше војник и беше во војната во 2001... и замислете сеа он се борел против нив и јас да му донесам албанец за зет...искрено не знам што би можело тогаш да се случи, али финтата е тоа што јас не би сакала да го изгубам бидејќи многу ми значи и секогаш бил со мене. И он има многу пријатели албанци али не сака ќерка му да ја даде за албанец...
И имам многу добри другари албанци и стварно они ми докажале дека има добри албанци и ги почитувам многу и никогаш не сум кажала еј албанец си не сакам да се дружам со тебе...
И татко ми беше учесник во 2001. Во 2010-та имав девојка која беше албанка. Татко ми не рече ништо. Додуша рече, таа немала ни 8 години тогаш. Не можеш да мразиш еден народ заради поединци. Дали денес ги мразиш Германците заради Хитлер. Секој има право на избор. Јас не прашувам за религија и нација. Ако некој не сака да има партнер од друга анција, негов проблем.
Тешко искушение. Во Прилеп се вели:никој не ми одговори на прашањето....дали СИН ВИ ќе го дадете за албанка? доста ги утепавме ќеркиве..
-Сака да се е*а, нејќи да му влези.
Јас сум само реален. А ти затвори ги своите мили чеда и не ги пуштај надвор. Башка неверниците дрога ставаат во пијачките.јас не, а овие погоре модернистите и за црн циганин,циганка би ги дале своите мили чеда
Има местенце за Полувлав?Јас идам Коцко.