Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Срамота е да играме ЛШ и да не ставаат во ист кош со екипи како Баерн, Реал, Дортмунд. Да си излеземе додека е време, го гнасиме првенствово. И браос за човеков вреден триста илјади неделно, се од топка што допре изгуби денес

Прекинав да ја гледам, ми се смачи да гледам како Мојс со неговата никаква тактика го руши реномето на клубот и на играчите кои иоле вредат во него.

П.С. Ќе бидеме единствена првопласирана екипа од фазата по групи која ќе изгуби на гостински .... среќа што ни се паднаа најлесните.

Последно уредено:
Срамота е да играме ЛШ и да не ставаат во ист кош со екипи како Баерн, Реал, Дортмунд. Да си излеземе додека е време, го гнасиме првенствово. И браос за човеков вреден триста илјади неделно, се од топка што допре изгуби денес

Со тој договор, место во прв тим му е загарантирано.
Го заболе него за фудбал веќе, сигурно си ја планира кариерата во Холивуд откако ќе престане со фудбалот.

1902745_10203152517003141_1125027194_n.jpg

Мојс Мојс Мојс Мојс Мојс Мојс Мојс Мојс да ти ЕБАМ ДИНОСАУРУСОТ! Да маваш со глава во ѕид цело време, едни ИСТИ ЕБАНИ ГРЕШКИ да прајш цела сезона бе мајка му стара и па по старо да си тераш!
Цело време да се браниш, Олимпијакос да ти има поише шанси!
Каде е бе тој пресинг бе КАДЕ е ? губат 2-0 они ни пресинг вршат ни ништо! ЗАШТО?
Од денес НАЈГОЛЕМА желба ми е да не го гледам Мојс повеќе на клупа на Манчестер, не заслужува! Уништи све!

Племето да им го наебам на сите. Каква несериозност... све да им ебам... нека си идат сите... ситееееееееееееееееееееееееее.
Прв РВП, ми глуми звезда, игра без срце, ради реда...... Клеверли барем трча,се труди,се сопиња...сака да напраи нешто
Руни? само ака со рацето у земја...

Одбраната 15 минути одлични, 3 утакмици наредни дупки...

Валенсија, марш у пм...

Ма нека се гонат сите у пм бе...

Ова не е нормално...Куурот ги боли... кај го има тоа бе.. ЈУНАЈТЕД е свет тим. Они како да играат у Шефилд... цццц

Со овие пари и овој стручен тим ние сме веќе од калибарот на ПСЖ, Сити, па и ЛА Галакси и сл

И играчиве заслужија ремет, ама овај пораз оди под вина на Мојс во најголема мерка и тука треба да биде најголемата критика. Ниту Руни, Керик, Смолинг, РВП, Вида, Рио, колку и да гледаа изгубено на терен не ги критикувам зошто со ваков пристап, со ваква поставеност, против противник кој игра без добри играчи, против противник кој е 10 класи под ниво на Јунајтед од играчки аспект, тактички требеше да ги убиеме со добра формација и избор на играчи. Искрено го губам трпението и според мене колку и да му се даде време на Мојс, не е идеално решение за долг период. Тоа што се сомневав пред да биде назначен испаѓа реалност, иако му давав подршка ради довербата од САФ зошто мислев дека САФ гледа во Мојс нешто што ние не гледаме, ама изгледа и тој сега се кае за изборот. Камо да ме демантира во иднина, но не верувам да се случи тоа. Толку да не знае да постави формација и слично тоа е нешто очајно. Очекував нешто да се промени по победата на Кристал Палас и договорот на Руни, некоја нова мотивација и победничка атмосфера, но имаме 0% константност, 0% креативност, 0% мотивација, 0% желба за победа...лошо е ова многу.

Оваа утакмица мислам дека е врвот на мизеријата во сезонава. Мојс гнасниот им појде на грчиштата со турнати гаќи за да го ебат. Ќерката да му ја ебам јас. Понеспособен дебил немам во животов видено.

Јас мислам дека уште време му треба на магарето. Не ми се верува, таман ќе помислам дека сме го достигнале дното, одиме се подолу и подолу. После Палас помислив дека конечно ќе го смени концептот и ќе фатиме континуитет, ама тој пак испадна со НАЈМИЗЕРНАТА тактика во фудбалот на ова време. Најголем феил во целиот овој случај испадна Фергусон, што место да го земе Мурињо кој му ги лижеше јајцата, го одбра куќниот пријател.

Само да не испадне, човекот кој го издигна Јунајтед со една одлука да го врати во времето во кое бил пред него. Затоа, според мене, ако му мисли добро на тимот кој го направи институција, редно е еднаш да се погазе себе си и утре првата вест што ќе ја прочитам да биде: DAVID MOYES SACKED!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom