Ножеви

• Креатор на темата Креатор на темата PrinceVegeta
  • Време на започнување Време на започнување
eMilanist aj kazi mi brat dali pravis nozevi po poracka, dali gi prodavas ??? !!!
Скоро сите ножеви ги правам по порачка.

Ако си заитересиран за некој нож прати ми пп.

Ima li nekoj sto se razbira od kamenja za ostrenje na nozevi i moze li da mi preporaca nesto ?

Ima li nekoj sto se razbira od kamenja za ostrenje na nozevi i moze li da mi preporaca nesto ?
Фалкнивен dc3 или dc4, или од Spyderco каменот, Јапонски камења за острење....е сега, тие два се прилично скапички.

E enzovo so mozaik pinovi me ostava bez zborovi ma da sum ljubitel na nozevi na preklop sepak enzovo e prekrasen

.[/quote][DOUBLEPOST=1393796769][/DOUBLEPOST]
Фалкнивен dc3 или dc4, или од Spyderco каменот, Јапонски камења за острење....е сега, тие два се прилично скапички.
a kade moze da se nabavi vo makedonija falkniven dc3 ili dc4 i kolku kostaat

Никаде кај нас нема да најдеш ништо од тоа....за жал.

smith-wesson-black-tanto-neck-knife-sw990ta.jpg

си порачав 3 комада... не за друго туку многу мерак иам на танто :)

иначе на aliexpress има Falkniven за 15-20 долари :)

иначе на aliexpress има Falkniven за 15-20 долари :)
Кажи копија на фалкнивен де, некој ќе те прочита па ќе му текне да ги препродава како оргинали.

Така ќе најдеш и Spyderco paramilitary2, Spyderco military Sabenza и уште неколку копии. Да се разбереме, копиите се многу добро изработени (со се печатите на сечиво), разликата е во детали во изработката и нормално во материјалите (овде мислам пред се на челикот). И да, копиите се 10-20 пати поефтини од оригиналите.

Чинези... шо че прајш...
него дај пофали се ти со тазе роба, те нема одамна :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom