eMilanist aj kazi mi brat dali pravis nozevi po poracka, dali gi prodavas ??? !!!
Скоро сите ножеви ги правам по порачка.eMilanist aj kazi mi brat dali pravis nozevi po poracka, dali gi prodavas ??? !!!
@eMilanistIma li nekoj sto se razbira od kamenja za ostrenje na nozevi i moze li da mi preporaca nesto ?
Фалкнивен dc3 или dc4, или од Spyderco каменот, Јапонски камења за острење....е сега, тие два се прилично скапички.Ima li nekoj sto se razbira od kamenja za ostrenje na nozevi i moze li da mi preporaca nesto ?
a kade moze da se nabavi vo makedonija falkniven dc3 ili dc4 i kolku kostaatФалкнивен dc3 или dc4, или од Spyderco каменот, Јапонски камења за острење....е сега, тие два се прилично скапички.
Кажи копија на фалкнивен де, некој ќе те прочита па ќе му текне да ги препродава како оргинали.иначе на aliexpress има Falkniven за 15-20 долари![]()
пиши genuine... за малку и ја ќе порачав, од кај ги знамКажи копија на фалкнивен де, некој ќе те прочита па ќе му текне да ги препродава како оргинали.