Кајгана собиранки во природа (тури, рекреација, кампување, собирање чаеви....)

• Креатор на темата Креатор на темата arakenx
  • Време на започнување Време на започнување
Што испадна муабетот со аквадуктот?[DOUBLEPOST=1392983356][/DOUBLEPOST]

сеуште е влажно и лизгаво, така да не е препорачливо спуштање кон Матка
ок, ...... ако никој ништо друго поконкретно не каже за недела, останува водно
еве баш на раб се распрашував по едни колеги кои возат точак, али не знаеја да ми кажат за пешачење како и каде по скопска црна гора

не заборавај да донесеш некоја литература. особено онаа што ти е од пред 4 месеци ;)
Треба нова литература да купам, таа од пред 4 месеци ја испушив т.е. прочитав де.. прочитав.... :D

Треба нова литература да купам, таа од пред 4 месеци ја испушив т.е. прочитав де.. прочитав.... :D
незгодна литература читаш...мнооогу незгодна... али се наоѓа, ако сакате :D

п.с. што и да решите i'm in, стегачот за колено ми стигна :)

Денес ќе спука дожд па ќе држи до утре

За аквадуктот нареден пат кога ке се договарате пингајте ме обавезно, ќе дојдам сигурно. Не сум бил до сега а многу ми се оди.
За Водно-Матка не верувам оти знам дека наредни 2-3 дена нема да можам од кревет да станам.

очигледно денес НЕ врнеше, така да таа вероватност е и за утре :D
кој дојде, добродојден е!!!

Друштво, јас за жал нема да дојдам, окапав цела недела прва смена, жив ненаспан, мислев саботава ќе ни ја дадат али ништо, утре едини ден да одморам :/ Наредни викенди и посети на дел од местава што ги постираше ION (y)

Друштво, јас за жал нема да дојдам, окапав цела недела прва смена, жив ненаспан, мислев саботава ќе ни ја дадат али ништо, утре едини ден да одморам :/ Наредни викенди и посети на дел од местава што ги постираше ION (y)
во контекст на тоа од ИОН, добив чудна информација, ........ дека во 7:40ч има повеќе групи за СЦГ кои ги знаат рутите, па совет добив да им се “трупнеме“ и отидеме така. ............. кога ќе размислам, ми се допаѓа идејата така на диво да се иде, па ќе бидеме вистински авантуристи;)
до следна недела ако некој не научи каде треба да се иде, останува ова “дивото“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom