Карти!

• Креатор на темата Креатор на темата eroL96
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 ноември 2012
Мислења
10
Поени од реакции
3
каде може да најдам Bicycle карти за играње? и колку е цената?

имаше во тобако, некаде околу 500 ден, ама не ме фаќај за збор, не сум сигурна за цената

Во FreeShop на грчка граница ги видов и беа 7 Euro. За карти не се даваат 420 денари. Стварно се кул, ама многу скапи се ...

Не се лажи со bicycle карти. Bicycle картите не прат трикој туку рацете и мозокот прат.
Не давај пари толку ако ти се за трикој праење. Со обични карти научи се.

450 денари еден шпил во продавниците на Мак Петрол бензиските.
Фала, ќе проверам :)
--- надополнето: 9 декември 2012 во 19:33 ---
Не се лажи со bicycle карти. Bicycle картите не прат трикој туку рацете и мозокот прат.
Не давај пари толку ако ти се за трикој праење. Со обични карти научи се.
имам неколку пила обични, хартиени, или пластични карти, но не е тоа тоа... да многу се 400 ден за карти, а можеби знаете некои квалитетни поевтини?

--- надополнето: 9 декември 2012 во 19:33 ---

имам неколку пила обични, хартиени, или пластични карти, но не е тоа тоа... да многу се 400 ден за карти, а можеби знаете некои квалитетни поевтини?

Море порачај си ги од amazon, http://www.amazon.com/Bicycle-Poker...&qid=1355099057&sr=8-5&keywords=bicycle+cards
Се на се со се достава за во Македонија би те коштало 270 денари. :)

а можеш да ми објасниш како оди ова преку амазон.com

или оди на бензиска и земи од поевтините варијанти, пр. aviator. Го немаат тој air cushion finish, ама добри се за трикови... Таа е големината, таа е отприлика дебелината и цврстината, а и додека се нови одлични се. Можеш да ги најдеш исто на бензиски, цена околу 140 мкд, ако добро се сеќавам. Додека се учиш, вежбај со такви. Понатаму почни да купуваш од поскапите варијанти :)

@eroL96 најде ли карти некаде во Скопје.Те молам кажи кај да ги купам.Ако не ќе мора да купувам од интернет.До утре најкасно ако сакаш да ми кажеш. @SomeoNe! кај е тоа тобако.Може по пп мапа ? :)

Пишав и погоре, јас сум Лубрикант од порано со сменат ник.
Во просторите на бензиските на Мак Петрол.
Во која од Мак Претрол сите во Скопје или само една ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom