Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во FreeShop на грчка граница ги видов и беа 7 Euro. За карти не се даваат 420 денари. Стварно се кул, ама многу скапи се ...каде може да најдам Bicycle карти за играње? и колку е цената?
имаше во тобако, некаде околу 500 ден, ама не ме фаќај за збор, не сум сигурна за цената
Не се лажи со bicycle карти. Bicycle картите не прат трикој туку рацете и мозокот прат.каде може да најдам Bicycle карти за играње? и колку е цената?
Фала, ќе проверам450 денари еден шпил во продавниците на Мак Петрол бензиските.
имам неколку пила обични, хартиени, или пластични карти, но не е тоа тоа... да многу се 400 ден за карти, а можеби знаете некои квалитетни поевтини?Не се лажи со bicycle карти. Bicycle картите не прат трикој туку рацете и мозокот прат.
Не давај пари толку ако ти се за трикој праење. Со обични карти научи се.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 19:33 ---
имам неколку пила обични, хартиени, или пластични карти, но не е тоа тоа... да многу се 400 ден за карти, а можеби знаете некои квалитетни поевтини?
Bicycle најобични или било какви важно да се bicycle.Какви ти требаат?
Пишав и погоре, јас сум Лубрикант од порано со сменат ник.Bicycle најобични или било какви важно да се bicycle.![]()
Во која од Мак Претрол сите во Скопје или само една ?Пишав и погоре, јас сум Лубрикант од порано со сменат ник.
Во просторите на бензиските на Мак Петрол.