Кајгана собиранки во природа (тури, рекреација, кампување, собирање чаеви....)

• Креатор на темата Креатор на темата arakenx
  • Време на започнување Време на започнување
you haz that? yay, да се јавам дома да го порачам стегачот за коленото да ми го пратат па може да ме рачунате во екипава...
а тоа за „читање“ ќе зеам ја некоја „книга“ од домашната „библиотека“ :)
ја само жута жтампа читам. :P

Не сум сигурен како кооператива ќе го искоординира читањето и зборењето, ќе му се измешаат брзините :pos:

Кога ќе дојдам во Скопје, задолжително ви се придружувам кога ќе има пак нешто.... :)

Не сум сигурен како кооператива ќе го искоординира читањето и зборењето, ќе му се измешаат брзините :pos:
ти, не туку воајериши, него зимај тоа книгите и ај со нас:P

Каква одлука падна? @Acid, @kooperativa , @ION , @Nessa Alcarin , @n/a , @blue ladybug ,@StormRage , .......
па јас веќе го дадов предлогот за овој викенд, така да мојот став е ДА СЕ ИДЕ на водно.
НО, големо НО, ако повеќето кажат поинаку, тогаш и за тоа ќе бидам.
да повторам, за во недела, со бусот во 8:30ч за милениумскиот крст, па со жичара до крстот, и после пешки до кај ќе стигнеме, дали до видиковецот или пак до крајот (матка) зависи од групата и моменталното расположение.

па јас веќе го дадов предлогот за овој викенд, така да мојот став е ДА СЕ ИДЕ на водно.
да повторам, за во недела, со бусот во 8:30ч за милениумскиот крст, па со жичара до крстот, и после пешки до кај ќе стигнеме, дали до видиковецот или пак до крајот (матка) зависи од групата и моменталното расположение.
Ако врне јас не идам, ако не врне во 8.15 ќе сум карши зелен пазар (кај градска болница) на автобуската станица (се надевам минува автобусот низ таму). Ако нема ниту еден од тие што ги знам во автобусот, ќе се симнам на станицата на Рекорд. :D

Ако врне јас не идам, ако не врне во 8.15 ќе сум карши зелен пазар (кај градска болница) на автобуската станица (се надевам минува автобусот низ таму). Ако нема ниту еден од тие што ги знам во автобусот, ќе се симнам на станицата на Рекорд. :D
ти биди во бус, ...... за друго не се секирај.
е сега, тоа со врнењето, ... да си го гризнеш јазикот

Никаква уште очигледно... :)
Што испадна муабетот со аквадуктот?[DOUBLEPOST=1392983356][/DOUBLEPOST]

сеуште е влажно и лизгаво, така да не е препорачливо спуштање кон Матка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom