Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е фер, јаки фотоапарати, tilt-shift слики, макро на магдонос... Ете бебушот има јак апарат ама со мобилен сликаше![]()
Нека го направат исто ко ЛШ или ЛЕ, прво отпаѓања од групни фази следно 1/8 финале до крај финалеЕдвај чекам да започне натпреварот..... прв пат се дешава да не има олку пријавени![]()
Аа мајсторот не ги открива тајните на занаетотMene mi e bitno da ima natprevar i da naucam nesto. Maslinki na peceni ili jajce mateno ni na kraj pamet nemase da mi tekne. Maslinki sega iskoristiv i bese super! Fora e da naucime nesto zatoa VE MOLAM pokraj slikite dajte i nekoj komentar za sto i kako ste napravile
Ајде ставај рецепт за неделава мајсторе, само да не биде со октоподMene mi e bitno da ima natprevar i da naucam nesto. Maslinki na peceni ili jajce mateno ni na kraj pamet nemase da mi tekne. Maslinki sega iskoristiv i bese super! Fora e da naucime nesto zatoa VE MOLAM pokraj slikite dajte i nekoj komentar za sto i kako ste napravile
Боже, Господе!Каков е овој рецепт?
Кај се видело некој да става шеќер во месо?
Свашта!
![]()
Навидум некои состојки во одредени рецепти изгледа чудно но си има марифети во готвењево, еф и ти објаснаа оти, исто прават и овошни салати со сирење па се ептен убај. Абе све е до марифето.Боже, Господе!Каков е овој рецепт?
Кај се видело некој да става шеќер во месо?
Свашта!
![]()
Па нема потреба да се мешаш во теми за готвењеНе знам, децо, правете. Мене не ме бива за готвење.