летово ставив нови на саламандер, и ДА, подобро е од претходно, но сепак сеуште е јако. ме буди секое сабајле во 5:35ч
Затоа ќе идеш у Бугарија. Таму нема џамии и звуци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
летово ставив нови на саламандер, и ДА, подобро е од претходно, но сепак сеуште е јако. ме буди секое сабајле во 5:35ч
Затоа ќе идеш у Бугарија. Таму нема џамии и звуци.
што сака да каже писателот? ај оној клинт иствуд знам дека сака да биде интересен и трола, али ти не си јасен, .....
ти шо не идеш у Сауди Араби да бидеш поблиску до светите места ?! или у џихад си овде пуштен........Идете живејте таму ако немате толеранција кон другите етноси. Бугарија немаТ оџи да се дерат и мирно е.
ти шо не идеш у Сауди Араби да бидеш поблиску до светите места ?! или у џихад си овде пуштен........
Што се замараш кај ќе идам јас ?
А ти што замараш кој кај да иде ?
Значи тие што не сакаат некој да ги буди у 5 сабајле немале толеранција а оние кои ги будат останатите у 5 сабајле се тие што се жртви на немањето толеранција?!Идете живејте таму ако немате толеранција кон другите етноси. Бугарија немаТ оџи да се дерат и мирно е.
Значи тие што не сакаат некој да ги буди у 5 сабајле немале толеранција а оние кои ги будат останатите у 5 сабајле се тие што се жртви на немањето толеранција?!![]()
Кога толку ви смета. На секоја зграда треба да има звучници да се слави Господ.
Не,не треба.Тој што сака да се моли,и тој што е голем верник,нека иде секое сабајле во црква/џамија.Нека се пеат само на големи верски празници,и тоа нека биде тоа.
Толеранција значи и да не му пречиш на комшијата до тебе.Тоа е културна традиција на мултикултурното општество.
Толеранција значи и да не му пречиш на комшијата до тебе.
Мултикултура значи да имаш обзир дека твоето практикување на верата на другите можеби им пречи, а не секој да прави што сака и да му биди гајле за другите околу него. Тоа не е мултикултура туку примитивизиам.
Сега ти си мултикултурен тип или приитивец ?