Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај ја најде оваа бе
Јас би со 25-та крилцето Јенсен, мало ама техничарче
Озбилно знае некој колку е повратна до Копенхаген??![]()
Она што е интересно, овде во Германија незнаат ни дека имаат тим во ракомет, апсолутно само фудбал се гледа. Ракомет е само локален спорт како Ерфурт Тјуринген и слично. Затоа ме гледаат бледо кога им се траскам од земја како сме ги победиле
Ракомет, ракомет, али ништо? Кај сме најдобри таму треба да сме најјактивни!
Abe sam visoki devojki kakvi mali tenicarki zaebi toa![]()
Ракометот е многу потценет спорт според мене, а штета, многу е интересен баш затоа што е динамичен, активен, борбен пред се.
Мислам јас сакам и фудбал, али ракомет ми е исто многу мерачки спорт, иако моите нерви не би се согласиле со тоа.
И реално секогаш сме произведувале добри играчи, кои можат да постигнат успех, само што проблемот секогаш биле финансиите и аљкавото работење на федерацијата.
Иначе кога веќе евоцирав спомени на погорниот пост, на Алфа по натпреварот имаше кратка анализа и Платон збореше. Колку е срцка жената, после толку години изгледа одлично, една насмеана, драга особа, мерак да ја слушаш, кога ја видов одма ми се деси флешбек.
--- надополнето: 15 февруари 2014 во 21:34 ---
А бе мало, мало, ама малите како знаат да се шмугнуваат, остај таа работа. Елемент изненаЃења.![]()
Таа е 5та, пикер што им играше.Важна победа,браво.Џокич играч на натпреварот,мало мало ама има сила.Многу добро се движи.Бегоња е како кукла.Здравје од наредна сезона Алтхаус ќе ја замени одлично на Џокич.За во одбрана немам зборови за неа,ќе кине обавезно.Бегоња за ротација.
Алал вера за германката на голот на Митјиланд.И таа од Турингер е добра а за Волтеринг од Будучност нема што да се збори.
Шутираат и вардарки од време на време силно,но бековската линија на Митјиланд пуздер правеше.Машки шут,не млаки што се бранат со палецот.Посебно таа холанѓанката Грот.
Една ракометарка се презиваше Спелерберг,можда фамилија или пак жена на Бо Спелерберг.
Таа Лине Јоргенсен како Јурак на времето.И левиот бек се презиваше Јоргенсен.Случајност или фамилија немам поима.
Чиста среќа што е послаба група па не ја искористија противничките оваа неконстантна игра.Другата група покољ.
За фајнал фор Будуќност ми се најсигурни а и Ѓер со Булатовиќ,Локе,Горбиц не би требало да кикснат и да не се пласираат на домашен фајлн фор турнир.Од првава група Вардар и Митјиланд мислам.
Пикерот бе, што знам од далеку ми се виде убава, башка највеќе се палеше кај данкињите, глумеше лудило додека водеа, и ме испровцира затоа и ја запамтив.![]()
Индира Кастратовиќ (Тренер на ЖРК Вардар СЦБТ)
“Честитики до Митјиланд за одличната игра. Во првиот дел ние не одигравме така како што се договоривме, и не сум задоволна од нашата игра. Сепак во вториот дел докажавме со какви можности располагаме и мислам дека тој е начинот на игра кој што треба да го применуваме во иднина. Мора да им се заблагодарам на нашите навивачи, тие беа нашиот осми играч на овој натпревар, односно одлучувачки фактор за победа”.
Ана Ѓокиќ (ЖРК Вардар СЦБТ)
“Вечерва одигравме многу тежок натпревар, но го очекувавме тоа, бидејќи Митјиланд има одлични ракометарки. Мислам дека ќе имаме уште многу што да покажеме до крајот на Мај, и мора уште многу да напредуваме во нашата игра за да го заслужиме местотот на “фајнал-фор” турнирот во Будимпешта. Направивме многу технички грешки, за кои се надевам дека ќе ги елиминираме во текот на престојните натпревари”.
Го спомнавте пеналот на Јока коа имаше неуспешна атракција и посакувам сите да можевте да го видите погледот што Индира и го упати кога Јока ја погледна.
Како што зборевме пред некое време тука така и се остваруваат предвидувањата дека на трибини ќе биде се подобро и подобро и се попосетено и попосетено.
Вчера празни беа трбините позади голот а останатото беше одлично.
Девојките добија поддршка во вистинските моменти и публиката ги крена баш кога беше најпотребно(на -5) и беше со нив се до последниот свиреж кога се славеше победата.
Се глеаме на следната утакмица и пошо има многу кајганџии што одат па сакате да напраиме еден собир уз пивце/кафе после утакмица?![]()
Да се самоцитирамкај ќе бегаат, ќе седат тука![]()
Савехоф на европска сцена се од 2006 година што е голем успех за нив.
За натпреварот во Сабота купувајте карти за блок 2,3,4, или 12
а,ако сакате да седите долу тогаш за блок м3 или м14![]()
Јас бев на блок м4 ,и беше супер,и до сега најголема посетеност на жрк вардар ,сите известија дека имало 5000 публика,празно беше само зад головите нешто
СУСЛИНА
Иако пино одиграш лошо во напад,во одбрана![]()