Прво да те прашам - Ти не фрлаш око вака на улица на добар тип?
Друго - Дали мислиш дека он не гледа други жени по улица? Зашто пиши пропало ако ги гледа на место што е преодредено за тоа?
Гледањето не е кривично дело, ниту пак значи дека нема љубов, повеќе е потреба да се ПОГЛЕДНЕ нешто друго. Го гледа истото тело година, две, пет па ќе посака човекот да види друго, тоа незначи дека ќе те превари. Ако размислуваш пиши пропало онда треба летно време да го пазиш многу, а на плажа да не го пушташ никако.. Пошто тоа е тоа, нема ни таму да одолее да фрли поглед
Hahaha simons kasa popara si napraila znaci, turlitava hahaha
Koj ti go ispral pametot vaka smooth? :-D
Nigde ne pisav i deka e krivicno delo.
Nigde ne pisav i deka ne treba da gleda drugi zenski.
I daj ziti se, ne zbori deka treba da te ljubi decko ti. Decko ti treba da ti bide na ista frekvencija, a ne da te ljubi. Samo se lazete so toa ljubovta...
AMA AJDE, ti izgleda muvata na kapata ja imas, pa si pretpostavila deka toa go podrazbiram pod neidenje u striptiz bar.
Ulica, plaza, striptiz bar, ne se isti mesta. Ako ti mislis deka se isti, te lazat. Ne se isti :-D hahah
Potreba da pogledne nesto drugo? Kakva e taa potreba ziti se? A ima nekoj vid potrebi u smisol "potreba da se oddaleci od mene na period, monotono stanuva" ili "potreba od bliska druzba i intimni razgovori so negovi najdobri drugarki" ili "potreba da vkusi tukj jazik posle 2,3,4,6,7,10 godini zaedno" ili "potreba da se izduva vecer na izleguvanje" i da ide lom da se naprai?
Striptiz bar znaci deka tamu rabotat devojki koi nemaat semejstva, nemaat pari, nemaat razviena svest (kako i onie koi odat da gi gledaat). Ustvari i glavnata pricina za postoenjeto na prostitucijata se takvite momci koi imaat potrebi. Da ne postoea luge sto ne znaat da si gi kontroliraat potrebite, nemase ni da postojat vakvi pojavi vo opstestvoto.
Ete, taka go gledam jas, taka treba i decko mi da go gleda.
Ako ne go gleda, corba! :-D