Дали би му дозволиле на сопругот/дечкото да оди на стриптиз?

• Креатор на темата Креатор на темата medicinska
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте љубоморни ако вашиот партнер оди на стриптиз?

• само ако има роденден

Гласови: 7 7,3%
  • понекогаш

Гласови: 36 37,5%
  • никогаш

Гласови: 44 45,8%
  • нека оди ама јас да не дознам

Гласови: 9 9,4%

• Вкупно гласачи
    96
Да, се согласувам за градењето на цврст карактер кој ќе може да ги контролира нагоните, таа можност му е дадена на само на човекот. Самоконтролата знае да биде исто толку забавна како и препуштањето на нагоните, само да не е претерано и во двата случаи.

Инако јас побрзо би оставил пари на ова, отколку на некаков фејк танц со презир во очите...

Dobar izbor (y)
I domakinot moj ne e po frlanje pari po paraspuri. Nitu bil , nitu ima merak da ide po takvi barovi. Glaata mi e raat.:D

Да, се согласувам за градењето на цврст карактер кој ќе може да ги контролира нагоните, таа можност му е дадена на само на човекот. Самоконтролата знае да биде исто толку забавна како и препуштањето на нагоните, само да не е претерано и во двата случаи.

Инако јас побрзо би оставил пари на ова, отколку на некаков фејк танц со презир во очите...

а добро ако на ова свршуваш,само ме секираш жена ти ќе има проблем во животот.........
--- надополнето: 12 февруари 2014 во 13:06 ---

мац маааааааацццццццццц

Последно уредено од модератор:
а добро ако на ова свршуваш,само ме секираш жена ти ќе има проблем во животот.........

Глеаш, линкот сум го ставил на "фејк" наместо на "ова", корегирано :)
Инаку не свршувам на ова, смо мислам дека е многу поискрено и повредно од стриптиз. Да, верувам дека жена ми ќе има голем проблем, ама таков сум јас проблематичен, жестоки момак - дечко у успону
whip.gif

Последно уредено од модератор:

мац маааааааацццццццццц

Разликата помеѓу видеово и стриптиз каков што е најчесто популарен за ниски и средни класи е како материја и анти материја. Исто така голема е разликата кога го правиш нештото од срце или од нужда, ептем голема :) Мене углавном оваа гимнастика не ме влечи ете ;)

Нека оди ама нема многу пари носење ;) Нека глеа човекот зошто да не. Полни очи празни раци ... :LOL:

Wot, zosto nekoj bi sakal da gleda striptizeti, dodeka e vo seriozna vrska (ili doma ima zena i dete)?
Ajde, najdi mi razumen i prifatliv odgovor na prasanjevo :)
Прво да те прашам - Ти не фрлаш око вака на улица на добар тип?
Друго - Дали мислиш дека он не гледа други жени по улица? Зашто пиши пропало ако ги гледа на место што е преодредено за тоа?

Гледањето не е кривично дело, ниту пак значи дека нема љубов, повеќе е потреба да се ПОГЛЕДНЕ нешто друго. Го гледа истото тело година, две, пет па ќе посака човекот да види друго, тоа незначи дека ќе те превари. Ако размислуваш пиши пропало онда треба летно време да го пазиш многу, а на плажа да не го пушташ никако.. Пошто тоа е тоа, нема ни таму да одолее да фрли поглед

Прво да те прашам - Ти не фрлаш око вака на улица на добар тип?
Друго - Дали мислиш дека он не гледа други жени по улица? Зашто пиши пропало ако ги гледа на место што е преодредено за тоа?

Гледањето не е кривично дело, ниту пак значи дека нема љубов, повеќе е потреба да се ПОГЛЕДНЕ нешто друго. Го гледа истото тело година, две, пет па ќе посака човекот да види друго, тоа незначи дека ќе те превари. Ако размислуваш пиши пропало онда треба летно време да го пазиш многу, а на плажа да не го пушташ никако.. Пошто тоа е тоа, нема ни таму да одолее да фрли поглед
Hahaha simons kasa popara si napraila znaci, turlitava hahaha
Koj ti go ispral pametot vaka smooth? :-D
Nigde ne pisav i deka e krivicno delo.
Nigde ne pisav i deka ne treba da gleda drugi zenski.
I daj ziti se, ne zbori deka treba da te ljubi decko ti. Decko ti treba da ti bide na ista frekvencija, a ne da te ljubi. Samo se lazete so toa ljubovta...

AMA AJDE, ti izgleda muvata na kapata ja imas, pa si pretpostavila deka toa go podrazbiram pod neidenje u striptiz bar.

Ulica, plaza, striptiz bar, ne se isti mesta. Ako ti mislis deka se isti, te lazat. Ne se isti :-D hahah
Potreba da pogledne nesto drugo? Kakva e taa potreba ziti se? A ima nekoj vid potrebi u smisol "potreba da se oddaleci od mene na period, monotono stanuva" ili "potreba od bliska druzba i intimni razgovori so negovi najdobri drugarki" ili "potreba da vkusi tukj jazik posle 2,3,4,6,7,10 godini zaedno" ili "potreba da se izduva vecer na izleguvanje" i da ide lom da se naprai?
Striptiz bar znaci deka tamu rabotat devojki koi nemaat semejstva, nemaat pari, nemaat razviena svest (kako i onie koi odat da gi gledaat). Ustvari i glavnata pricina za postoenjeto na prostitucijata se takvite momci koi imaat potrebi. Da ne postoea luge sto ne znaat da si gi kontroliraat potrebite, nemase ni da postojat vakvi pojavi vo opstestvoto.
Ete, taka go gledam jas, taka treba i decko mi da go gleda.
Ako ne go gleda, corba! :-D

дури и здраво е да се иде на стриптиз, друштво, заебанциии така попален/а, кога ќе се прибереш дома, мх мх, мераци до сабајле

Ја и дозволувам на девојка ми да се дружи со бивши т.д за ова па ич не ми е проблем - Ко куче на ланец ме држат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom