HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
Пробај на апкманиа.Probav od 4shared i od blackmart da ja spushtam nikako neki.
Drug nacin ima?
Пробај на апкманиа.Probav od 4shared i od blackmart da ja spushtam nikako neki.
Drug nacin ima?
Има, купи си ја Play store, 7 $ e. Така сигурно ќе сака.Probav od 4shared i od blackmart da ja spushtam nikako neki.
Drug nacin ima?
AppLock.Апликација за да ставам пасворд на албумот со слики?
Да не незнаеш да ја инсталираш ? Ако не се лажам San Andreas доаѓа и со инсталација и со дата која треба сам да ја сместиш во фолдер..Ако не ја сместиш датата како што треба,џабе си ја инсталирал игратаProbav od 4shared i od blackmart da ja spushtam nikako neki.
Drug nacin ima?
E kako ? :/Да не незнаеш да ја инсталираш ? Ако не се лажам San Andreas доаѓа и со инсталација и со дата која треба сам да ја сместиш во фолдер..Ако не ја сместиш датата како што треба,џабе си ја инсталирал играта
Пробај cache-от да го ставиш во sdcard/android/data ... Некои игри како што сум приметил треба да се стават во obb,а некои во data иако ни ја незнам која точно каде бара,па идам на тепка..Избриши ја играта,инсталирај од ново,не ја пуштај и пробај префрли во sdcard/android/data би требало да работи..Kako da instaliram igra koja ima i .apk file i cache so nea ? Go stavam apk fajlot na kartica, a cache-ot vo sdcard\andorid\obb i pak ne saka da mi gi vcita, kade gresam?
E kako ? :/
Nemam sd karticka vo tel.Пробај cache-от да го ставиш во sdcard/android/data ... Некои игри како што сум приметил треба да се стават во obb,а некои во data иако ни ја незнам која точно каде бара,па идам на тепка..Избриши ја играта,инсталирај од ново,не ја пуштај и пробај префрли во sdcard/android/data би требало да работи..
Направи го истото што му го напишав и на Driv3R со тоа што кај тебе ако несака во sdcard/android/data , пробај да префрлиш во sdcard/android/obb
Nemam sd karticka vo tel.
Sent from my Samsung Galaxy Note 3
Ja spushtiv GTA III,se igra,se e vo red.Нема везе и јас немам мемориска на телефонот,во Internal Storage имаш исто Android/Data и Android/Obb
Не знам каков тел имаш не знам дали ти препорачувам големи игри.Ај препорака за некои интересни игрички или апликации за тепање време.Немам sd картичка во тел али имам доста доволно место.