Андроид Забавни Апликации и Игри

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Неќе ни со ова 1 куп има за спуштање,и плус ме предупреди за можен вирус.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Апликација за да ставам пасворд на албумот со слики?

Член од
17 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
42
Probav od 4shared i od blackmart da ja spushtam nikako neki.
Drug nacin ima?
Да не незнаеш да ја инсталираш ? Ако не се лажам San Andreas доаѓа и со инсталација и со дата која треба сам да ја сместиш во фолдер..Ако не ја сместиш датата како што треба,џабе си ја инсталирал играта :)

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Kako da instaliram igra koja ima i .apk file i cache so nea ? Go stavam apk fajlot na kartica, a cache-ot vo sdcard\andorid\obb i pak ne saka da mi gi vcita, kade gresam?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Да не незнаеш да ја инсталираш ? Ако не се лажам San Andreas доаѓа и со инсталација и со дата која треба сам да ја сместиш во фолдер..Ако не ја сместиш датата како што треба,џабе си ја инсталирал играта :)
E kako ? :/

Член од
17 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
42
Kako da instaliram igra koja ima i .apk file i cache so nea ? Go stavam apk fajlot na kartica, a cache-ot vo sdcard\andorid\obb i pak ne saka da mi gi vcita, kade gresam?
Пробај cache-от да го ставиш во sdcard/android/data ... Некои игри како што сум приметил треба да се стават во obb,а некои во data иако ни ја незнам која точно каде бара,па идам на тепка..Избриши ја играта,инсталирај од ново,не ја пуштај и пробај префрли во sdcard/android/data би требало да работи..

Направи го истото што му го напишав и на Driv3R со тоа што кај тебе ако несака во sdcard/android/data , пробај да префрлиш во sdcard/android/obb

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Пробај cache-от да го ставиш во sdcard/android/data ... Некои игри како што сум приметил треба да се стават во obb,а некои во data иако ни ја незнам која точно каде бара,па идам на тепка..Избриши ја играта,инсталирај од ново,не ја пуштај и пробај префрли во sdcard/android/data би требало да работи..

Направи го истото што му го напишав и на Driv3R со тоа што кај тебе ако несака во sdcard/android/data , пробај да префрлиш во sdcard/android/obb
Nemam sd karticka vo tel.

Sent from my Samsung Galaxy Note 3

Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
Ај препорака за некои интересни игрички или апликации за тепање време.Немам sd картичка во тел али имам доста доволно место.:)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ај препорака за некои интересни игрички или апликации за тепање време.Немам sd картичка во тел али имам доста доволно место.:)
Не знам каков тел имаш не знам дали ти препорачувам големи игри.

Еве за почеток.

Игри : Pou,Candy Crush,Flow free,Lep's world,Hill Climb Racing.
Апликации : Instagram,Shazam,Zedge,Clean master,Tiny flashlight.
Овие игри и апликации се компатибилни со скори сите смартфони.Други не ми текнуваат други :P

Член од
26 ноември 2013
Мислења
153
Поени од реакции
181
Таа Шазам каква апп е?:) Од Зеџ не сум задоволен, премногу е избагирана и често пати ми крешнува при симнување слика или рингтон.

Kajgana Shop

На врв Bottom