Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До која цена да ти дадам предлогdecki sto skuterce (50-80kubika) bi mi preporacale da kupam. Ne sakam novo moze i postaro, da ne e preskapo, izdrzlivo da bide i da ne se rasipuva.
Za dvizenje niz grad mi treba.
Купив 2 тактен скутер, баш у сред зима (како и секад) и како и повеќето 2 такти што не им работи уљната пумпа, кај мене е извадена и треба да мешам рачно и директива у резервар, и ме интересира колку уље иде на 1 литро, и кое уље го препорачувате (првпат имам 2 т) па затоа прашувам![]()
Здраво дечки,сакам да земам скутерче 50 кубика на старо не некоја марка како априлиа,јамаха,пијаџо итн...,но не и да биде некој од обичните кинези,негде до 500 евра макс. слушам ги фалат кивеј и кимко како подобри од обичните кинези,што мислите за кивеј матрикс 50 кубика ако имате некој предлог кажете и какво уље треба да се користи ..
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 08:05 ---
Здраво дечки,сакам да земам скутерче 50 кубика на старо не некоја марка како априлиа,јамаха,пијаџо итн...,но не и да биде некој од обичните кинези,негде до 500 евра макс. слушам ги фалат кивеј и кимко како подобри од обичните кинези,што мислите за кивеј матрикс 50 кубика ако имате некој предлог кажете и какво уље треба да се користи ..
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 08:05 ---
keeway и генерик се исто тука некадепосле одат sym, kymco како пред врвоти најгоре се италијанските априлија, пијаџо веспа јамахазависи до колку паријас сум возел кивеј ф-акт и кимко супер 8 имам последно ... за кимкото немам замерки, супер квалитетни се, 2 литри троши 4тактниот, кивејот 4 троши ама 2тактен
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 22:26 ---
keeway и генерик се исто тука некадепосле одат sym, kymco како пред врвоти најгоре се италијанските априлија, пијаџо веспа јамахазависи до колку паријас сум возел кивеј ф-акт и кимко супер 8 имам последно ... за кимкото немам замерки, супер квалитетни се, 2 литри троши 4тактниот, кивејот 4 троши ама 2тактен
кивеј матрикс има само 2 тактен ... разликата побарај поназад имаме објаснетозначи кивеј матрикс е добра опција,а каков е подобар
2-тактен или 4-тактен кивеј,и што е разликата помеѓу 2-тактен и 4-тактен ? и какво уље треба да се користи ?