Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako bednive Mancester izvlekoa bod protiv Fulham,Liverpool sigurno moze do 3,i cekor napred kon LS,a Man Utd nazaduva u borbata za LE,ke se borat grcevito do kraj.
Idat podobri vreminja,ke im stigaat podobri fudbaleri od Mata,mislam na Ronaldo,Strootman,Thiago,Hazard,Moura,Muntari,ke se preporodi najgolemoto pojacanje Kagawa,i na kraj,slag na tortata,trener ke im bide ''antipaticniot" Mourinho..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Ako bednive Mancester izvlekoa bod protiv Fulham,Liverpool sigurno moze do 3,i cekor napred kon LS,a Man Utd nazaduva u borbata za LE,ke se borat grcevito do kraj.
Idat podobri vreminja,ke im stigaat podobri fudbaleri od Mata,mislam na Ronaldo,Strootman,Thiago,Hazard,Moura,Muntari,ke se preporodi najgolemoto pojacanje Kagawa,i na kraj,slag na tortata,trener ke im bide ''antipaticniot" Mourinho..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Си се заиграл Фудбал Менаџер деновиве а?

Тактикиве на Мојс. :pos:
И сеуште има луѓе кои го бранат.
План А - Нафрлај нон-стоп кога имаш 3-ца од најдобрите играчи за по земја.
Ако План А не успее, се иде на план Б - Нафрлај повеќе.
Ако ни тоа не успее, се иде на план Ц - Внеси го Јанузај и моли се да те извади од гомна.

Man Utd attempted 81 crosses today. No team has attempted more in a game in the Premier League this season.

1601390_793248747366209_1711760791_n.png

Најдобри стрелци:
Суарез - 23
Агуеро - 15
Стариџ - 15

Е сега ќе имаме ранет ѕвер у среда, ауу како се заебаа.

Знам дека ќе си ги изедам зборовиве, ама ако не ги тепаме сега, нема кога. Од секакви ботови губат, иако знам дека со Арсенал ќе изиграат на ниво и ќе не поебат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom