Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто нема да се плати со СМС ??
![]()
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 23:53 ---
Сега ќе се види дали вистина имало заинтересирани спонзори или само празни муабети се вртат низ градот.
Единствено шо можи требаше да стои во огласот е потенцијалниот купувач да биде обврзан да вложва 500 000 евра минимум наместо 300 000 . Ама и ова е некаков почеток...
Дајбоже еднаш засекогаш да се реши ова прашање.
Аха радвајте се виеУрош Мандич ќе не купи
Не си прајте бајрам со умот, истиот потег го напрај и ФК Вардар па видовте колку заинтересирани имашеСе отепаја за да го купат ФК Вардар, па виде Коце колкава заинтересираност имаше и по некој ден видовме Град Скопје го затвори катанецот за продажба на ФК Вардар. Значи еден БРЕНД во македонскиот фудбал како Вардар, плус клуб од главниот град на Македонија кога не се најде некој да инвестира, тогаш нема ние поќе шо да бараме...
Не е никој будала со сила да си ја пикни глата во торбаОсобено во ситуација во која се наоѓа ФК Пелистер веќе години наназад !
Остајте со Вардар, не се залетвајте многу, среќа шо беше случајот Самсоненко таму, го имаше пред тоа ЖРК Вардар, па го зеде РК Вардар и со огромни притисоци и триста молења конечно го превзеде и ФК Вардар, не е се розово како шо мислат сите во нашата земја...
П.С. Многу ме бендиса и мене стадионот на Малмо во Норвешка ! ПРЕМНОГУ ме бендиса, стадионот е идеален за кај нас, само да има некој паметен и да се свести што се му треба на овој град !
Се крчка, жими топоДенес нема уште излезено Македонски Спорт, оти нешто ми вели дека до касно се крчкаше нешто па да биди во Македонски Спорт?
Исто вака беше баш се сеќавам дека редовно го купувам на нет ко беше за Вардар официјално...
Денес нема уште излезено Македонски Спорт, оти нешто ми вели дека до касно се крчкаше нешто па да биди во Македонски Спорт?
Исто вака беше баш се сеќавам дека редовно го купувам на нет ко беше за Вардар официјално...
Не требаше денес со Јавор да играме ??![]()