Зимски Олимписки Игри - Сочи 2014 | генерална дискусија |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Aj да прашам и овде, каде да најдам видео од отворањето на Олимписките игри???
Ако сакаш торент ќе ти пратам штом искочи со задоволителна снимка зошто сум колекционер од отворања и си ги имам од Торино навака а за од МТВ снимка не знам дали ќе има :)

Aj да прашам и овде, каде да најдам видео од отворањето на Олимписките игри???

play.mrt.com.mk/play/8480/2014?options%5Bcurrent_component_instance%5D=video_list&options%5Bvideo_list%5D%5Bfilter_request%5D%5Bvideo_slug%5D=8483%2F&options%5Bvideo_list%5D%5Bfilter_request%5D%5Bposition%5D=5&options%5Bvideo_list%5D%5Bfilter_request%5D%5Bpage%5D=2

Сестрите од Канада на подиумот во дисциплината могулс, едната златна, другата сребрена.
moguls.JPG

play.mrt.com.mk/play/8480/2014?options%5Bcurrent_component_instance%5D=video_list&options%5Bvideo_list%5D%5Bfilter_request%5D%5Bvideo_slug%5D=8483%2F&options%5Bvideo_list%5D%5Bfilter_request%5D%5Bposition%5D=5&options%5Bvideo_list%5D%5Bfilter_request%5D%5Bpage%5D=2

Сестрите од Канада на подиумот во дисциплината могулс, едната златна, другата сребрена.
Прегледај го приврзокот 83972

Оти бе идиотите од странта не го внесле како медал ивент, јас мислев некои квалификаци се....пооо глупи

Бјерген и колешкиве нејзини четири што стигнаа околу неа, ќе цркнеа на целта :confused:

Холанѓаниве матичен спорт си го направиле лизгањево :D

Hendrick Avercamp: Winter Landscape with Skaters 1608 г. ;)

Avercamp+-+Winter+landscape+with+skaters.jpg

сабајлево алпско скијање, италијанецот Инерхофер имаше одлична трка, за 3 стотинки задоцни зд Маер, а штета имаше одлична трка.

И само тоа ми е изгледано денеска, не бев дома цела ден и не сум изгледал ништо, уште од 18:30 ако можам ски-скоковите да ги фатам арно, ако не ќе бараме снимки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom