Во случајов јас сум во процедура , но однесов Крштение од дедо ми '41 год . дали тоа значи и јас сум во проблем :?Tie sto imaat pasos Ili grazdanstvo nema da imaat problem..Problem ke imaat tie sto se vo procedura i tie sto sakaat Da pocnat a nemaat dokumenti koi potvrduvaat deka se bugari
па да ама поминаа веке 3 месеци од кога ги однесов ... единствен резултат ми е што не ми е веке на дополнителна туку на : Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институцииTi si eden od retkite koi imaat i odnele taka da nemas gajle.
па да ама поминаа веке 3 месеци од кога ги однесов ... единствен резултат ми е што не ми е веке на дополнителна туку на : Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции
Вечно нема да останеме на дополнителна.Ќе не решат,но прашање е како-позитивно или со одбивање?Како што пишуваше во еден текст за 12000 бројки донесено е решение да бидат вратени на дополнителна,така да има уште 6000 бројчиња за враќање.а можеби и повеќе.Така да за неколку месеци ќе знаеме.znaci da zaboravime pass, bez da odneseme dopolnitelni dokumenti... ke ostaneme vecno na dopolnitelna proverka...
Друже ова се знаеше дека ќе се воведе,само прашање на време беше кога,така да нема што да ти е ова изненадување.А тоа за одбивањето,да беше за одбивање работата досега ќе не одбиеа.Za tie sto treba dopolnitelno Da odnesat dokumenti a nemaat skoro 99 % Koj znae sigurno ke bidat odbieni.Imav nekoja nadez deka ke se trgne rabotata no posle ova ne veruvam
Во случајов јас сум во процедура , но однесов Крштение од дедо ми '41 год . дали тоа значи и јас сум во проблем :?