Зошто некои машки се однесуваат незрело? Зошто им пречи некоја девојка кога се грижи за нив? Сака се да биде во ред и се бори против злите јазици и се обидуваат да уништат се?
Па нели, се бара искреност и посветено внимание посебно љубов? Нели на сите машки им е преку к*р од спонзоруши? Зошто кога ке налетат на некоја таква искрена девојка бегаат или не им посветуваат доволно внимание?
Што ако некогаш имаш големо право да се лутиш а сепак не го правиш тоа?
На пример, еднаш споменав не вракањето на смс пораки, врака кога може.А мене ме иритира кога го нема, но тоа не е проблемот. Проблем е што мора мене секогаш да ми се префрла вината дури и кога тој е виновен.
Ми се налути за една работа, ваљда и јас претерав во моето однесување но главната вина ја има тој. Не дека јас не сум, можеби н е требаше да му кажам имаш друга затоа те нема некогаш да се јавиш или да вратиш... Тоа вам детско ви изгледа кога низ глава се ти поминува? Зошто е детско? кога имаш право да знаеш што се случува?
Правев се за да опстанеме, некогаш и тој некогаш и јас. Ме запозна со неговите, требаше и тој да дојде и сега се однесува детски а според него јас сум виновна.
Можеби многу замарам ама...не можам да се однесувам ко ништо да не се случило.