Здравко Цветковски - ГУЦ

• Креатор на темата Креатор на темата Nefandus
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да го најдам учебникот ‘Армиран бетон’ што се користи во ГУЦ?
Ми треба да го купам.

Најдебилно школо, жалам што си потрошив четири години од мојот живот на ср*ње !

Супер си е школото,ништо не му фали.Само треба да знаеш како да се забавуваш

Дечки а да не знае некој после 2 год. што имаш да бираш ???? фала однапред.... :):):):)

Ima nekoj so zavrsil sredno geodezija da kaze kako mu bilo ??? ili pak nekoj ako znae kako e na toj smer ???

Sakam vonredno da zapisam 4 god gradezno. Moze li nekoj da mi pojasni kako toa ide bidejki imam zavrseno 3 god vo kumanovo.koi predmeti se vo 4 god?

Sakam vonredno da zapisam 4 god gradezno. Moze li nekoj da mi pojasni kako toa ide bidejki imam zavrseno 3 god vo kumanovo.koi predmeti se vo 4 god?

Не знам кои предмети се градежно, ама доколку во Куманово си учел општа гимназија тешко дека ќе можеш да се префрлиш градежно бидејќи ќе треба да полагаш диференцијални предмети од останатите три години.
Вонредно полагање оди така што имаш испитни сесии, на секоја испитна сесија дозволено ти е да полагаш по три предмети.
Јазичните предмети и математика ги полагаш и усно и писмено. Останатото најчесто го одговараш усно, а имаш по три прашања од секој предмет, додека за материјалот се договараш со предметниот професор. Полагаш пред него и комисија.

Он: ја има ли негде Славка историја по видеава на нет? :LOL:

Он: ја има ли негде Славка историја по видеава на нет? :LOL:

Еднаш по ходници бркаше еден да го удри со дневник. :нинџ: Јас се избацувам пред нејзе, кревам раце во вис и викам па полека професорке еве се предавам аман ви се молам! Ме погледна и продужи по тој другиот.

2006 - 2010-та гимназија :)

едит : А математика Иванка глувата предава ли уште? ( за гимназијалците )

Предава мислам... Заради таа ку***сме во долгови. Сестра ми сите оценки 5, само математика 3 не сакаше да и поправи. После тоа сестра ми отиде на факултет, но во приватна квота затоа што не можеше ради таа една оценка во државна. Нормално, земавме кредит ОК СБ и се заглавивме од тогаш. А факултетот си го заврши нормално, учеше.
Не и беше криво на сестра ми за друго, него зошто не и стави. Затоа што на деца со врски од 1-ви им ставала 5-ки.

Предава мислам... Заради таа ку***сме во долгови. Сестра ми сите оценки 5, само математика 3 не сакаше да и поправи. После тоа сестра ми отиде на факултет, но во приватна квота затоа што не можеше ради таа една оценка во државна. Нормално, земавме кредит ОК СБ и се заглавивме од тогаш. А факултетот си го заврши нормално, учеше.
Не и беше криво на сестра ми за друго, него зошто не и стави. Затоа што на деца со врски од 1-ви им ставала 5-ки.

Ја кај неа сите 3 години ги завршив во август, шуќур не и текна и за матура да ме бутне ќе ја запалев :) Многу е клета , мани тоа што е глува!

Ја кај неа сите 3 години ги завршив во август, шуќур не и текна и за матура да ме бутне ќе ја запалев :) Многу е клета , мани тоа што е глува!

И другите професорки стално се жалеа дека копа на кромид и лук. :pos:

Пуста Лале ликовно да беше жива... Таков карактер, таков нескротлив дух. Robin Williams од Dead poet society.

А не Џими, ебаго. Добив толкава одвибност да читам класици ради него. Комплекси ќе ти начука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom