Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам саксии во интересни форми ми требаат за декорации, еве и линк најдов нешто

http://roto.bg/Саксии-Буренца-саксии-за-цветја-градиснки-декоративни-саксии-(63,1)
А зошто не си порачаш од некој грнчар да ти направи форми по твој избор?

Дечки ми треба течен латекс за маска, ве молам ако знај некој кај можам да најдам нека ми одговори. Фала. Поздрав.

Кај продаваат електрични гитари во битола штип или скопје?

Каде можам да најдам оваа облека што е старава (ја како чорбаџиска ја знам :D) значи пантоља кошулче немора ке најдам онаа чергана за околу стомак и качкет?

Поздрав

Нешто вакво барам...
168837_1525724229648_2553299_n.jpg

mqdefault.jpg

Дали знае некој каде можам во Скопје да сменам хрватски куни? некоја приватна менувачница?

Каде може да најдам оригами фолии? ;)
По можност Битола, ако нема таму кажете каде знаете :)

Два дена акам низ градов пробувајќи да најдам специјална продавница со работи потребни за правење/декорирање на торти и колачи, ама без успех.

Поточно ми треба "израмнувач на торти" (анг. cake leveler), за да ја исечам тортата на два рамни дела или на врвот да ја израмнам, и е попрецизно од нож. Се надевам некој знае :) Еве ви слика како изгледа
levelingthecake.jpg

Два дена акам низ градов пробувајќи да најдам специјална продавница со работи потребни за правење/декорирање на торти и колачи, ама без успех.

Поточно ми треба "израмнувач на торти" (анг. cake leveler), за да ја исечам тортата на два рамни дела или на врвот да ја израмнам, и е попрецизно од нож. Се надевам некој знае :) Еве ви слика како изгледа
levelingthecake.jpg

Ако не најдеш, истото можеш да го направиш со конец, само ти треба стабилна рака. :)

Да имам слушнато, ама ми треба нешто попрофесионално :) Ама зарем не постои некое место каде што ќе може да се најдат вакви работи, стварно не ми е јасно. Ми кажаа дека у ГТЦ имало некоја ваква продавница ама се затворила пред некоја година.

Фала у секој случај ;)

levelingthecake.jpg

А по слаткариве да прашаш? Може ќе ти кажат каде се продава. :)

levelingthecake.jpg

Пред некое време видов во Хубо (после Александар Палас).

levelingthecake.jpg
Има една продавница на автобуската станица на Бит Пазар кај пешачкиот премин што е семафорот ,ако нема таму има исто слична продавница на раскрсницата спроти Веро Чаир Обеликс или Овалекс не сум сигурен како се вика таа продавница и имаат се за торти и колачи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom